STUDIO GYNNING I MALMÖ

Häromdagen slog portarna upp till Studio Gynning i Malmö min kära mors fina nya galleri! Imorgon är det öppet för alla mellan 12.00 och 17.00 och det kommer att vara öppet till den 27 oktober! Välkomna! 

art1

19 kommentarer

 1. Carina Stenman

  Gillade den råa industrikänslan i lokalen! Perfekt för att visa upp din mammas skulpturer och dina tavlor. Tack för inbjudan och den trevliga pratstunden på vipinvigningen. Ha det BÄST :)) Varm höstkram <3

 2. Du är bäst!

 3. Hej Carolina och ett stort grattis till graviditeten ! Jag fick barn samtidigt som dig och har följt dig sen dess. Nu är vi gravida samtidigt igen , helt sjukt . Jag undrar en sak , du ska ha i början på juni och är i vecka tolv , jag ska ha i mitten och är i vecka 6! Då borde du väl ha i maj? Stor kram från mig .

 4. Häftiga tavlor!
  Häftiga praliner hittar du här 🙂
  http://chocochock.se

 5. elisabeth

  Hej, Carolina!

  Var i Malmö?

  Elisabeth

 6. Käkade du zoloft under din förra graviditet och gör du det nu? Privat fråga men skulle bli super gla om du svarade.!

 7. Häftigt och starkt:)

 8. vad roligt för dig

 9. Grattis till graviditeten Carolina! 🙂 Sen undrar jag om du möjligtvis ska spela in Vanessa som ljudbok? Hittar bara en verision med Karin Lithman som uppläsare… och jag kan inte rå för det men jag tål inte hennes röst!!! Vill så gärna ha dig som uppläsare som i första boken.. Skulle uppskatta svar, för om inte får jag försöka mig på att läsa boken, men skulle föredra ljudbok. KRAM

 10. Kul att ni har utställning i Malmö.
  Undrar om du kommer vara på plats någon av dagarna? Hade varit ett extra plus att träffa dig

 11. Trodde till och med du hade gränser för ditt galna beteende. Bryta sig in konton, ändra bilder osv. kom igen. Vill du visa dig omogen och vårdslös eller?

  1. vad är detta?????

 12. CAROLINA!!! Hej,måste fråga IGEN,ang min killes systers tavlor,vad tror du om dom,hon har talang det VET jag men skulle vilja höra din åsikt,för det skulle betyda så otroligt mkt för henne det vet jag, o höra vad nån som DU skulle tycka ang hennes talang o om det är något hon verkligen borde satsa på,kanske på heltid.. Vilket jag personligen tycker =) Men vad som är viktigt är o få veta är om hennes egna stil är något som du som konstnär TROR på.. Snälla svara Så kan jag förmedla bild på hennes verk mvh Mi

 13. 19eokt kl 11.23

  Vill bara påpeka att det är då inte jag som skrivit detta konstiga inlägg som skrevs den ”19eokt kl 11.23 ”

 14. Hejsan,
  Kolla Järna min blogg som handlar om mobbing och mitt liv.
  / Smai ~Stark men ändå inte~

 15. Hej! Grattis till graviditeten, gud va kul! Väntar med spänning på dina träningsövningar , du har väl inte glömt att du skrev att du skulle lägga ut dem?;) Kram, du är grym!

 16. Carolina!

  Du är bara helt Underbar : ) <3

 17. Kul med en fin studio! Du och din mamma verkar verkligen ha hittat ert kall här i livet! Lycka till! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *