NI KANSKE TROR…

Ni kanske tror att jag ligger och föder barn eftersom jag varit så sjukt dålig på att blogga de senaste dagarna, om ni verkligen vill följa mig så kolla in mig på instagram  på misscarolinagynning. Jag önskar att jag låg och födde nu har ju haft sammandragningar i mer än två veckor men ingen baby… tror kanske att jag tänker för mycket på det nu… och ni vet ju hur det är då kommer dem inte… 5 maj är min BF! Så vi får väl se… På Måndag börjar LIVE sändningarna av Talang det ska bli superkul, hoppas jag klarar Måndag utan att ha fött… vi får väl se… Lovar att blogga mer i helgen! LOVE// C

pic

16 kommentarer

 1. Vilken fantastiskt galen bild! Love it!
  Lycka till när det blir dags att föda Carolina. Stor kram ♥

 2. Hahaha, vilken otroligt bra bild! Vi ser ju faktiskt ut sådär ibland…

 3. UNDERBAR bild! Så där ska man ligga när man är en riktig fashionista. Du är galet snygg Fröken Gynning! Lycka till med bebisfödandet… Styrkekramar

 4. Hahaha bästa bilden!

 5. Hemsk bild…

 6. Vilken bild! Du är ju för härlig och full av humor. Coolt! /Nina

 7. Älskar din självdistans! Du gör oss skånska brudar stolta!

 8. hi hi ! man vet inte vad man ska tänka när man ser denna sexiga bild. en sån liknande hade jag haft lust att göra om sådan inspiration fanns på åttiotalet ! den är riktigt galen och riktigt rolig. Vilken fantasi !

 9. ÄLSKAR den bilden 🙂 haha du ligger i den jävla stolen med STIL. Bara det är en bedrift. I snygg outfit och Louboutinskor. Den är ett konstverk…………Lycka till nu, när bebben nu än kommer. Kram

 10. Carolina

  Sjukt osmaklig bild!!

 11. Ha ha haha vilken bild, tummen upp för ”din” humor!
  Stort Lycka till! ,-)

 12. Underbra bild! Så tabu, oväntad stass, en havande kvinna i gynstol iklädd en förförisk stass och med de skorna. Jag är inte buskätare men herkules vad snygg du lyckas vara i det läget.
  En riktig konstnär skulle föda i den klänningen och göra avtryck på den med moderkakakan typ hahahaha!
  Det finns ju de som ”trashar” brudklänningen.

  Yeeezus, den bilden gjorde min dag!

 13. Jag förstår inte vart du får all din fantasi ifrån men den är galen i vilket fall! Sjukt snygg du är Miss Gynning!

 14. Haha, vilken härlig bild!!!!!!!!!!!!!

 15. HAHAHA!! omg!! Vilken jäkla bild…. LOVE IT!!

 16. […] så varför inte så här med en dag kvar. Alltså Carolina Gynning – så himla rolig. Efter denna bild är hon min gravididol. Samt att hon är skånska och ska föda precis just nu, som jag. Och är […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *