Eco lovers hello

Hej alla fina läsare! Idag har jag och Addi fått äran att testbo i en Eco-friendly lägenhet som Åhléns har inrett! I denna lägenhet finns det bara ekologiska produkter, allt är alltså ”Bra val” så som deras produktsortiment heter! Än så länge har jag och Adele myst i sängen, läst lite Vogue och druckit grön juice! Måste säga att jag gillar Eco-stilen eller Bra Val som Åhléns kallar det! Ni kommer oxå att få kunna bo här efter det att jag härjat här en natt! Hyr via Airbnb ❤️ berättar mer imorgon! Om ni inte kan hålla er till imorgon kolla in min instagram eller www.ahlens.se
Love c

IMG_0623.JPG

Carolina1Carolina2Carolina3

5 kommentarer

 1. Så mysigt det ser ut!!!
  www lotte4.blogspot com

 2. En fråga bara… När får vi veta vem som vunnit en produkt från BabyBjörn? 🙂

 3. Hej Carolina!
  Jag följer dig på instagram sen ett tag tillbaka, men har inte märkt om du har duschdraperier och paraplyn i din design. Jag tror att dessa produkter skulle vara attraktiva och sälja bra. Jag skulle i allafall köpa dem 🙂

  /Liza

 4. Hej!
  Måste bara säga att jag tycker ditt hår är finare än någonsin, så snygg frisyr och fantastisk färg! Du passar så bra i detta!! Västen du har på dig var underbar!
  Den lilla filmen på instagram var så gullig 🙂
  Du ger så mycket energi och glädje!
  Hälsningar Anneli

 5. […] de allra första som flyttade in för att testa Åhléns var ingen mindre än Carolina Gynning, som bloggat om vistelsen, spana in! Jag tycker att det ser riktigt mysigt ut, och blev faktiskt […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *