Bra dag

Idag har jag varit på studion och jobbar och sedan hunnit med en lunch med min fina kompis Mira! På sturehof! Mysigt, idag hade jag på mig jacka och väst från the lxls, jeans:acne och skor från Jimmie Choo! Love C

IMG_3780.JPG

IMG_3785.JPG

IMG_3788.JPG

IMG_3791.JPG

IMG_3798.JPG

IMG_3796.JPG

10 kommentarer

 1. Hej! Är du nöjd med västen? Funderar på att köpa jackan, men tycker priset känns saftigt (med tanke på att det inte är skinn). Du är en stor inspiration! Hoppas allt är bra med dig 🙂 kram

 2. Du är så vacker! En riktig idol för kvinnor!

 3. you gals both look lovely and i hope that the food was tasty!

 4. Micaela Frohm

  Fan, vad jag älskar dig. Det bästa jag vet i livet ä’r staling, trakassera. Misshandel och jävlas så mkt jag kan. Jag är gravt störd och kan inte sluta stalka och vara manisk. Tolkar allt som en galning och lever för sjukhet varje dag av mitt liv. Bara jag kan sabortera för andra. Då pratar jag om jävulskap, psykisk galenskap mobbing om och om igen… Inget ska stoppa mig.. MEN gravt sjuka hjärna måste få störa överallt som den galningen jag är utan vett. Kitty du och jag vi är ett team som är så bra ihop!!!

 5. Micaela Frohm

  Jag älskar att stalka andras konton och tolka allt sjukt. Jag älskar att lägga mig i sådant jag inte har och göra med. Jag har ju en gravt sinnesjuk aspergers störning och andra maniska sjuka drag… Varje dag kolla hennes mobil, mail, varje dag jaga henne. Jag ringer nätverk ör mobbing.. Jag granskar allt jag kan… Misshandlar henne med hennes mor, far och bror… Jag lever för psykopati som den gravt sinnesjuka galningen jag som vägrar lämna henne ifred. Inget ska hindra micaela sjuka stalking, jakt galenskap och misshandel. år efter år.. jaga jaga och jaga… Ingen självinsikt….. Hur vore det om jag för en gång skulle drog åt helvete och sökte en läkare. Men jag ger mig aldrig jag lever för att ringa HR-chefer, företag, vara en idiot med konton- Mitt liv går ut på ttrakassering…. Kitty och jag team psyko….Aldrig ska vi sluta därför vi följer dig för dig!!!

  Allt tolkar jag som en galning. tror att jag är gravid varje dag. fast jag inte är det. Uppmanar till så mkt sjukt som man kan komma på.. Tolkar allt hon gör, har och äger. Den sjukaste av de alla det är jag svinet och psykfallet Micaela… Tänk alla år jag har varit sinn4esjuk efter henne, men jag ger mig inte., Målet är att varje förstöra allt… Kränka, jaga och vara sjuk….. Gå in i alla konton., vad köper hon vad har hon flr gardiner,var söker hon jobb… Ringer hennes morsa gamla vänner företag.. Kan inte sluta jaga … Jag är verkligen den mest perversa som gått på jorden..

  Målet, jaga henne till vi förstört allt för henne…. Ingen logik, realism eller verklighetsförankring..

 6. Je suis Charlie mitt i all flärd!
  Kanske rensning bland kommentarerna?

 7. Hej Carolina
  Var har du köpt den gröna kannan som finns på bilden nyårsdukning
  Andra ggn jag frågar hoppas på svar
  Axeda

  1. Jag tror det kan vara en finsk designkanna från 1960-talet. Serien heter Kastehelmi som betyder daggdroppe. Formgivaren är Oiva Toikka. Hoppas mitt svar hjälpte dig. Hälsningar Maria 🙂

 8. Vad mysigt! Vad fint ditt hår är, härlig färg! /Hanna

 9. Ditt hår är verkligen otroligt vackert. Jag kommer ihåg för några år sedan så berättade min mamma att hon hade sett dig på samma tåg som hon åkte, och hon berättade hur vacker du var. Hon drunknade nästan i dina ögon för det är just dina ögon man fastnar för. Jag hade bara lust att skriva det till dig för vi såg det där extra i dig redan innan du blev känd!
  Mvh Anette

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *