Cleansing

Idag började jag min andra långa juice cleansing denna gången testar jag juicer från Raw Clearity! Jag vill nämligen bara dricka ekologiska produkter! Vad är det annars för mening med en cleansing! Meningen är att jag ska rensa ut alla gifter i kroppen och det gör jag med ekologisk juice! Än sålänge mår jag bra har haft lite ont i huvudet men försöker dricka mera vatten bara! Ska berätta mer imorgon ❤️natti natti

IMG_3830.JPG

IMG_3815.JPG

8 kommentarer

 1. elisabeth

  Hej! Igår tittade jag på mästarnas mästare ( mattävlan) i 4:an. En av deltagarna hade ”mira” halsbandet på sig. Kan va kul att veta

  1. Jag tror att Carolina nog inte intresserar sig alltför mycket om hon ser sitt halsband på en tävlande i mästerkocktävlingen. faktiskt.

 2. Åh va bra! Skrev ett inlägg om detox igårkväll

  http://tiljasblogg.vimedbarn.se/detox

  Vill börja snart men behöver tips på bra produkter. Precis som du vill man ju inte gå på en nit utan köra något som verkligen renar:).

  Tar görna emot tips!
  Mvh Malin Tilja

 3. kitty björs

  Glöm inte att lyda mina råd när det gäller att kränka sina barn när de blir vuxna.. Kör på bara! Lämna de aldrig ifred… Mitt råd i livet… Jag vill dem så illa man kan vilja sina barn… (eller enbart min dotter) Hahahahaa!

  Kram
  Ett självgod kärring

 4. kitty björs

  Var så sexuellt pervers du kan bli mot dina barn, det är så jag gör… Bara häv ut sexuellt pervotant drama… Glöm inte telefontrakassera myndigheter, instanser, landsting och företag med påhittade vaneföreställningar mot dina dotter när hon blir vuxen .. Ring ring ring kan inte sluta vara en telefonterrorist… Hahaha!

  Kram

 5. Åh vart kan Man finna denna produkten!? Kram!

 6. Lisa Hansson

  Hej, bara du inte fastar, dvs bara dricker vätskor, ingen fast föda, inte bra för tarmen.
  Förövrigt ; tycker att att din logga; fjärilen, inte är det bästa valet. Det borde vara någon av din oljemålningar med ansikten istället, men vad vet jag, det verkar ju gå bra nu.

  mvh
  Lisa H

 7. Det är bara levern som rensar ut gifter. ,

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *