Lugn söndag

Adele sov riktigt dåligt inatt så jag har varit sänkt hela dagen… Jag blir riktigt deppig när jag inte får sova… Känner mig värdelös och trött i hela kroppen! Adele sov en liten stund men jag har svårt att somna mitt på dagen bara sådär! Jag ber till högre makter om att hon sover inatt! Så idag har jag inte gjort ett skit… Bara varit hemma och lagat mat! Och nu ska Jag på det igen! Trött mamma…..

IMG_3878.PNG

IMG_3876.PNG

7 kommentarer

 1. Trött men fin mamma!! Himla god liten bebis du har där. 😀

 2. Kanske blev lite för mycket nya intryck igår med alla djuren. Hoppas på en bättre natt i natt fina du.

  1. Elsa-Britt, 49

   men asså ! finns det ett fånigare uttryck än ” fina du” , ”finaste du” , som dyker upp i var och varannan bloggkommentar, såväl på kändisars, som på vanliga dödligas

 3. Efter att ha haft ganska grova sömnproblem i ca 15 år nu så vet jag vad sömnbrist gör med både kropp och själ….:/ Men hoppas er sömn blir bättre snart! (y)
  Måste säga att ni ser oförskämt pigga och vackra ut ändå….! 😉

  KRAM!

 4. Japp det är den glammiga sidan av att vara mamma haha:)

 5. Alltsååå verkligen tuffare än vad jag trodde när man fick barn och allt förändrades, det är nog tuffare en än heltidsjobb,
  men inte alla har det lika lyxigt som dig, du kan göra dig snygg och springa ärenden eller gå på middag med dina vänner något vi ”normala” mammor får svårt med när vi inte har en ”nanny” som dig som kan ta paus från att vara mamma en stund

 6. Vilken gullunge 🙂 passar på att önska dig gott nytt år.

  Jag bjuder till TÄVLING på bloggen 🙂

  Ha en kanondag

  OVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *