HIPPIE HAPPY

carolina gynning1carolinagynning2carolinagynning3carolinagynning4

Underbara Rosenhill levererar alltid positiv energi, skapande kraft och en unik miljö man aldrig glömmer. Åk dit om ni kan ca 30 min från Stockholm förbi Ekerö. Foto: Beata Holmgren/ Studio Emma Svensson. Make Up: Linda Fernström

Min kaftan kommer från Jenspiratebooty , boots från Mathilde i Stockholm, Halsband: AGNETA GYNNING

6 kommentarer

 1. Ååååå fina bilder❤️
  http://lotte4.blogspot.se

 2. Vilken väldigt vacker bild på dig och jag älskar inredningen. Hade jag kunnat ha något i den stilen ute på altanen så hade jag vart väldigt glad. Men än så länge har jag inte kommit på något skoj att inreda med.. Klänningen/tunikan är otroligt fin.

 3. Carolina,jag vet att du är engagerad i arbetet mot psykisk ohälsa. Vet inte om du känner till The Semicolon Project men har länkat till ett kort blogginlägg jag skrivit om det, tänkte om du vill vara med o sprida budskapet!

  Något litet,men ändå så viktigt och stort;

  https://louisechf.wordpress.com/2015/07/10/the-semiocolon-project/

 4. Du ser helt otrolig ut!

 5. Micaela Frohm

  Jag som ska tränga mig in överallt som den sjuka stalkern jag är. Måste ringa överallt och övertyga människor och störa någon tjej som jag inte kan lämna ifred.

 6. Du inspirerar mig så mycket. Drömmer om en ateljé i mitt framtida hus, en plats att kladda, måla, drömma och leva i, utan att behöva bry sig om omgivningen. Vilken människa du är!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *