MY GYPSET LIFE

ros1ros2ros3ros4ros5

Jag älskar verkligen Rosenhill så mycket, när jag var där häromdagen var det extra vackert.

Jag älskar min hatt som jag köpte på Ibiza från EMONK Ibiza, min virkade bikini från Zadig &Voltair. Och min väst från en Hippiemarknad på Ibiza bara sådär Gypset cool. Photo: Beata Holmgren /Studio Emma Svensson, Make Up/ Hår: Linda Fernström Love C

4 kommentarer

  1. Wow vilka jättevackra bilder på dig 🙂

  2. That’s a beautiful picture. I am also a nature lover, so found it beautiful.

    Thanks Ramona

  3. Vad lustigt, e4ven jag ”bloggade om” att jag behf6ver ge5 till frasisn pronto!! (inte bara jag som vakande och ke4nde mig som en risbuske i he5ret med andra ord) He5ller med dig helt och he5llet, helt plf6tsligt kan he5ret bara ke4nnas ff6rfe4rligt, usch !Jag hade dock super tur idag ne4r jag ringde min frisf6r ff6r att boka en tid, hon hade ne4mligen ett e5terbud se5 nu e4r jag nyklipp och fre4sch i he5ret igen!! :)Hoppas du fe5r en fortsatt fin dag med familjen.Kram J

  4. Gorgeous pictures! Amazing!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *