BE TRUE TO YOURSELF

my1my2my3my4my5my6

Hatt: Panama, Klänning:Jens PirateBooty, Skor: Prime Boots från Plain Vanilla. Mood: Drift Away. Photo:Beata Holmgren/ Studio Emma Svensson, Make Up: Linda Fernström

10 kommentarer

 1. Le mer på dina bilder, du är så otroligt vacker när du ler och ditt skratt smittar av sig till andra. Kram

 2. Du ser ledsen ut….why?
  Du är så vacker när du ler!

 3. Marianna

  Du ser ledsen o kall ut.. Är det sexylook du är ute efter eller övergiven-ensam? Boots mitt i sommaren? Panamahatt på det.. Makes no sense?

 4. Såååå jäkla fin !!

 5. Vackra bilder!!! Är supernöjd med glasunderläggen som jag köpt! Över all förväntan. 🙂

 6. Riktigt snygga bilder….gillar färgtonerna i dom, även dom i svart/vitt är vackra. Ha det bäst!

 7. Du fina vackra Carolina.

 8. Alltså jag måste fråga dig. Vad har du gjort för att hålla din hy så vacker alla år?

 9. Hej Carolina!
  Sitter här ute i skogen och plockar blåbär kanske låter lite märkligt, skulle bara ut på en promenad för att rensa huvudet och tanka på med ny energi inför kommande arbetsveckan. Fingrarna är lila fläckiga och en gul liten fjäril snurrar runt ( kan den heta citron fjäril?) iaf kan jag inte hålla fingrarna borta, en bild kom upp framför mig som jag måste få dela med mig av ett rådjur/ fjäril/ kvinna/ guldhorn tillsammans med dina fantastiska färger ( Earth Mother). Skulle gärna vilja måla ner det här själv på ett papper men har annat som tar min tid. Hoppas att du läser detta, nu ska jag bege mig hemåt och baka blåbärspaj 🙂 Kram Emma

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *