Mina wanties!

Höst inspo

Hej på er mina fina läsare! Tänkte att jag skulle börja med lite inspirationsinlägg här på bloggen, hur låter det? Den här outfiten skulle jag gärna vilja sätta på mig i helgen. Riktigt snyggt och fräscht med ljusa färger på hösten och vintern. Inte så ofta jag kan använda vita jeans med tanke på mina små gullungar men drömma sig bort kan man alltid göra 😉

4 kommentarer

  1. Vart är tröjan ifrån?:)

  2. Tänkte detsamma, var är tröjan ifrån ? Den är skitsnygg och kul idé att du ska ha inspirationsinlägg med kläder mm mm kanske. Glöm inte skriva var grejerna kommer ifrån för du kommer att få frågor om det ;), jättesnygg tröja verkligen. Vill haaaaaaaaaa. Kram

  3. Tröjan kostar 7000kr…

  4. Amanda Linder

    JA! Fler av dessa inlägg tack; du har en väldigt bra klädstil. Skulle gärna vilja veta var sakerna kommer ifrån samt var de kan köps. Så skriv gärna ut det hädanefter:)

    Var kommer de vita byxorna och de grå stövlarna ifrån?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *