Trend; Soft Pink

pink-blush-photography-inspiration-fashion-oracle-fox-8pink-blush-photography-inspiration-fashion-oracle-fox-10 film-4tumblr_mpgv165NdH1qazha9o1_500c0d6234af01fa5cb9f97f16360d148acpink-blush-photography-inspiration-fashion-oracle-fox-11pink-blush-photography-inspiration-fashion-oracle-fox-15pink-blush-photography-inspiration-fashion-oracle-fox-4pink-blush-photography-inspiration-fashion-oracle-fox-19 Le-Fashion-Blog-Nude-Matte-Nails-Nail-Art-Inspiration-OPI-Classic-Nail-Lacquer-Samoan-Sand-Essie-Matte-About-You-Matte-Finisher-Via-Spaz-Squee-edit

Den här morgonen på bloggen börjar jag med lite rosa. Min nya favorit färg… Ett inspirations inlägg rakt denna gråa tisdag. Vi hörs snart nu ska barnen till dagis. Då ska jag visa lite bilder från igår. Love C

3 kommentarer

 1. Hej Carolina! Hoppas du har tid att svara på min undran 🙂 Nagellacket , så snyggt! Vad är det för märke och färg ? 🙂 Hälsn. Annette.

 2. Insperations inlägg!

  Det blev jag av den så coola baddräkten, var hittar jag den, märke?

  Bästa hälsningar Karin

  1. Inspiration!
   I de andra inläggen har du skrivit märket el inköpsställe…. Undrar över baddräkten?

   Vänligen Karin

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *