Time for fashion week

CarolinaG-37CarolinaG-36CarolinaG-33CarolinaG-35CarolinaG-34CarolinaG-32

Goddagens på er! Kolla in dom här fina bilderna som Michaela tog sist hon var i Sverige. Älskar dom! Jag blir nästan lycklig av mig själv…. HAHA! Man kan ju försöka ialf 😉  Idag tänkte morsan klä upp sig lite och åka in till storstaden för att gå på modevisningar. Vi börjar med min vän Valeris modevisning.

Den fina toppen är från Dagmar. Stylist Mira Fröling och Make-up Linda Fernström.

5 kommentarer

  1. Älskar din blogg och läser den ofta, jag undrar om du bär fuskpäls eller äkta päls?

  2. Jag älskar den bilden nästlängst ner! Så härlig. Du är grym kram

  3. Underbara bilder <3 Blir så glad av dom 😉

  4. Superfina bilder, man ler själv på munnen när man tittar på bilderna där du storskrattar. Alla bilder jättefina, men hur svårt kan det vara att ta bilder på en sådan skönhet? Du utklassar alla andra bloggare som tror sig vara snygga på sina amatörbilder, problemet är bara att de inte fattar hur förtvivlat de än försöker kopiera dina bilder och din stil, så finns det ingen som kan jämföra sig med dig, klassisk skönhet går inte att fejka fram. Bäst igen!

  5. Vackra, roliga och tokiga Carolina, man kan bara älska dig.
    Nu har jag beställt ett bord till min svägerska som fyller 50. Lite avis på henne, så jag får väl fundera på var jag kan ha ett själv
    Kram på dig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *