Outfit of the day

Carolina_outfit1_1Carolina_outfit1_2Carolina_outfit1_3Carolina_outfit1_4Carolina_outfit1_5Carolina_outfit1_6

Här är resultatet av vår outfitsplåtning igår. Duktiga Rasmus plåtade, Linda Sminkade och Mira Stylade. Bara älskar mina nya brallor från Drylake, riktigt coola! Stylade bara med en enkel skjorta sen har du en riktigt snygg outfit 🙂

Skjorta- Max Volmary från butiken Factory Malmö, Byxor Dry Lake, Väska Chanel, Örhängen Gynning design, Glasögon Ray ban och skor Jimmy Choo.

5 kommentarer

 1. Globetrotter

  VACKRA CAROLINA

  LESS IS MORE…
  Citychic, classy, coolt.

  Utsvängda brallor…. snyggt.

  Gillar dina örhängen. Superfina i många olika sammanhang. Här verkligen toppar örhängena en i övrigt avskalad look. Framhävs lite extra med håret uppsatt.

  Karma

 2. Så fin du är ?/ Sandra

 3. Hej! Jag har en smått förvirrad mamma i lägre medelåldern som har sett ett duschdraperi med en av dina målningar på någon form av social media. Hon satt dock i Thailand med dålig uppkoppling och försökte köpa det många gånger utan att lyckas. Hon är nu mycket upprörd eftersom hon inte kan hitta det igen. Kan du vara vår räddare i nöden och berätta var man kan hitta detta vackra duschdraperi? Vi hade blivit enormt tacksamma… Mvh Sarah 15 år (mkt snäll dotter)

 4. Riktigt snyggt 🙂 Hoppas du har det bra och att det känns lättare. Helg snart igen i alla fall. Underbart. Kram <3

 5. Alltså, du brukar vanligtvis visa upp såå snygga outfits här, men detta.. sorry, det här var inte snyggt.
  Först byxorna, precis som med capri pants så finns det i n g e n människa på denna jord – oavsett om du är toppmodell – som kan få de att se snygga ut. Det här materialet är förfärligt. Det blir bra korvstoppning.

  Skorna. Ja den här spetsiga ballerinamodellen är kanske fin – men de måste tillverkas i ett tjockare fastare material så att man inte ser tårna igenom. Skinnet(?) formas ju av ihoppressade knotiga tår och ärligt talat, det ser föriävligt ut!

  /Sorry but it just has to be said/Sam

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *