I miss My Island 

   
    
    
 Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar tillbaka till Ibiza, det är helt sjukt! Jag känner mig så på riktigt ledsen ända in i själen när jag åker därifrån, måste tillbaka i sommar och sedan till hösten! Finns inget bättre! Igår hade jag linne från Bldk , kjol: world family Ibiza, skor: aquazurra och hatt Panama! Nu ska jag sova zzzzzzzz Love c 

3 kommentarer

 1. Jobbigt när man saknar en plats så mycket ända in i hjärtat. Du kanske ska ta din familj å flytta dit.:)). Eller dom kanske inte har bra skolor till dom små? Kram på dig.

 2. Globetrotter

  Vackra Carolina,

  Förstår din känsla och hur du saknar Ibiza när du inte är där. Jag lever ständigt med en liknande känsla sedan jag för några år sedan återvände till Sverige, efter att ha bott utomlands under en stor del av mitt liv. Bodde alltid i orter vid havet, alltid i varma klimat.
  ————–
  I Sverige existerar jag bara, men jag lever inte.
  Utomlands både EXISTERAR och LEVER jag.
  —————
  Fascinerades för ett tag sedan när jag läste om en svensk kille som ”sålde allt” och bara behöll ”100 saker”, för att sedan ge sig ut i världen på obestämd tid, kanske för alltid.
  —————–
  Här i Sverige har vi så många prylar, så mycket av allting. Klimatet gör att vi tillbringar mycket tid inomhus. Vi behöver ha kläder för olika årstider, väderlekar och temperaturer. Prylarna kan vara statussymboler, eller bara för att…. kanske får vi en liten lyckokick när vi skaffar oss just ”den” prylen…
  ——————
  Är prylarna kanske ett surrogat för den lyckokänslan man känner på ett naturligt sätt utomlands, där man blir lycklig av klimatet och miljön?
  ——————-
  Utomlands behöver man inte så mycket prylar. Livet är så mycket enklare, kravlöst. Man lever ett enklare och mer okomplicerat i symbios med naturen, solen, värmen, havet.
  Bara ”flyter med”, man bara ÄR.

  LEV I NUET, GO WITH THE FLOW

  CARPE DIEM

 3. Globetrotter

  ATT LÅTA SVENSKA BARN VÄXA UPP UTOMLANDS
  ——————————————————
  Innan jag läst Susannes inlägg, funderade jag just på detta med att flytta utomlands, låta barn växa upp i ett annat land.
  —————————
  Tänkte att visst, det kanske inte finns lika bra möjligheter till utbildning i andra länder, än mindre på en ö som inte är så stor. Tänkte på vad som är viktigt här i livet och vad som betyder något.
  ————————-
  Det viktigaste är väl ändå att vara frisk, må bra, leva i harmoni med omvärlden och med sig själv…..
  ————————–
  Jag tror att barn som växer upp i lugna miljöer i ett varmt klimat med närhet till havet, också blir lugna och harmoniska. Inget stress, inte lika många tider att passa, inte så många krav.
  Tror att även barn påverkas positivt av den fria livsstilen. Klimatet gör att de kan vara utomhus mycket, året runt. Man möter människor på ett okomplicerat sätt. Kommunicerar och småpratar med grannar och handlare. Umgås över generationsgränser.
  Alla har tid, man tar sig tid.
  ——————-
  När man bor utomlands, speciellt om man bor på en mindre plats, har man kanske inte alltid så mycket koll på vad som händer i övriga världen. Genom dagens moderna teknologi, kan man ju få så mycket info om omvärlden man själv önskar.
  Men ofta känner man inte behov av det.
  Man är nöjd med att bara VARA, nöjd med att LEVA.
  ——————————–
  VI LEVER JU BARA ETT LIV (som vi är medvetna om).
  Varför inte göra det bästa av livet, av denna dag som idag är.
  ——————
  Kom att tänka på några låtar som beskriver mina tankar just nu och min livsfilosofi:
  AIN´T NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH…..
  I DID IT MY WAY……
  ———————–
  CARPE DIEM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *