Kycklinggrillkorv

cgk7

Som jag sa till er igår när Kronfrågel frågade mig om att göra ett samarbete så blev jag superglad för sedan en tid tillbaka äter vi bara kycklingkorv. Barnen älskar ju korv men jag gör ett aktivt val att inte köpa korv på gris… Inte nog med att det är bättre för klimatet den är även godare det är dessutom nyttigare. Här nedan följer ett litet ENKELT middagsrecept för er där hemma. För Adele blev det ingen sallad men några korvar slank ner 😉

Kycklinggrillkorv med sötpotatis och grönkålssallad!

Jag har höftat hur mycket av alla råvaror jag har… Det får man bestämma själv.

Men börja med att skär en sötpotatis och ringla olivolja över. Sedan in i ugnen på 180 grader i 25 min.

Finhacka grönkål, rödkål och morötter. Tillsätt lite granatäppelkärnor. Blanda sedan runt allt med olivolja, sesamfrön och pressad citron.

Servera med kycklinggrillkorv från Kronfågel. Deras kycklinggrillkorv finns i tre olika smaker – Klassisk, Chorizo och Milda örter. Köpte alla tre smaker men valde Klassisk till denna rätt! Så himla enkelt, nyttigt och gott!
Love C

cgk2cgk3

I samarbete med Kronfågel

1 kommentar

  1. Åh söta lilla sötsmulan så fin hon är din lilla, samma ålder som min lilla Skrutt ser det ut som! Underbara barn.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *