Interflora

Nu när det är jul vet ni redan att man ska vara extra snäll! Jag har gått all in och skickat i samarbete med Interflora tre blommogram för att sprida lite extra kärlek. För visst är det en av dom bästa sakerna att få?! Man blir så himla glad. Jag blir iallafall det! Gå in och spana på Interfloras sida (HÄR) nu för dom har massor med vackra buketter för inte alls mycket pengar. Gör någon ni bryr er om lite extra glad 😉 Jag skickade dom här buketterna till några personer som jag bryr mig lite extra om.
En bukett till min mamma som ju bor i Malmö… Helt enkelt världens bästa mamma ville jag att hon skulle känna att hon var.
Processed with VSCO with a6 preset
Denna julgrupp skickade jag till alla mina bra tjejer som jobbar med Gynning Design uppe i Sundsvall. Liksom bara tackade för att dom är så jäkla bra!
Processed with VSCO with a6 preset
Dom har två röda amaryllisarna skickade jag till min kompis Mira, bara för hon är en grym, lojal och rolig kompis.
Processed with VSCO with a6 preset
Nu har jag chansen att tävla ut en julgrupp. Julgruppen som man kan vinna är julgruppen Rimfrost mellan från Interflora (värde 395 kr), en grupp som är framtagen till förmån för CancerRehabFondens arbete.

Hur gör du då?! Jo såhär är reglerna: Kommentera detta inlägg med en motivering och vem du vill skicka julgruppen till. Gå sedan in och följ @interflora_ab på Instagram. Tävlingen avslutas den 19/12 och vinnaren kontaktas direkt av Interflora. Kör hårt!!!
Love C

31 kommentarer

 1. Hej! Jag skulle vilja vinna julgruppen och den skulle jag skicka till min vännina som ska opereras nästa vecka (bara en vecka innan jul), vill önska henne att krya på sig.
  Kram Elvira

 2. Åh jag skulle vilja ge den min mammas sambo som agerat världens bästa extra-pappa åt mig då min biologiska far inte funnits där under större delen av min uppväxt. Han förtjänar den extra mycket då jag glömde bort att ringa och säga grattis på hans födelsedag igår <3

 3. Denna julgrupp skulle jag vilja ge till min mamma som är så pigg å glad trots sin ålder på 83 år! Underbar vän är hon!

 4. Vilka vackra buketter och julgrupper från Interflora! Om jag skulle vinna julgruppen skulle jag vilja skicka den till min underbara vän, Marie. Hon har haft det tufft ett tag och är sjukskriven pga mycket smärtor i ryggen. Ändå är hon världens underbaraste vän som alltid finns där när jag behöver henne. Hon bjuder alltid på ett vackert leende och uppmuntrande ord. Oavsett hur hon själv mår! Hon förtjänar lite mer uppskattning. Så varför inte göra henne lite extra glad med en vacker julgrupp från Interflora?!
  Ha det gott!
  Kram Anne, http://liteuppochner.blogspot.se/2016/12/modell.html

 5. Julia Brzezinska

  Hej Interflora och Carolina! Jag skulle vilja skicka julgruppen till min allra bästa vän som jag på sistone fått dålig kontakt med. Hon är besviken på mig för en sak som hänt. Även om jag aldrig hade ont uppsåt kan jag förstå hennes reaktion. Tyvärr är hon inte intresserad av att höra min version. Jag har väntat tål odigt men hon hör inte av sig. Till saken hör att hon bott utomlands ett par år och nyligen flyttat hem, jag vet varken var hon bor eller vad hon har för mobilnummer men jag vet var hon jobbar och skulle gärna vilja visa i handling hur mycket hon betyder för mig. Hon har en liten son som fyllt ett och det smärtar att inte få vara delaktig när han växer. Inser att man inte är någonting utan sin bästa vän…ingen förstår en så som ens bästis och vem ska man ringa och flamsa med?
  Julia

 6. Vilken fin tanke<3
  Skulle vilja ge denna julgrupp till en vän till familjen som lider av en allvarlig lungsjukdom. Hon har inte klarat av att fira jul med oss de sista två åren och inte i år heller. Hon sitter ensam i sin lägenhet men håller sitt goda humör uppe trots omständigheterna. Hon förtjänar något extra nu till jul❤️
  Följer @ interflora_ab

 7. Denna grupp skulle jag vilja skicka till min kusin som har det riktigt tufft på flera områden i livet just nu! Hon hade verkligen behövt visas lite uppskattning och lite hopp om sig själv.
  jag ska in och följa på instagram @lottemagnusson
  http://www.lotte4.blogspot.se

 8. Sol-Britt Pettersson

  Utan tvekan skulle jag skicka gruppen till min mamma på 84 år. Efter jag flyttat är det 70 mil mellan oss och för första gången sen jag föddes (62 år)firar vi inte jul tillsammans.
  Ha det gott

 9. Hej!
  Blommor sprider kärlek och glädje i både hopp och sorg. Jag skulle vilja skicka denna bukett till en fantastisk familj som är så starka, modiga och fina i deras kamp mot dotterns leukemi. De behöver all kärlek & omtanke i juletider!
  Kram Jenny

 10. Vad vore livet utan blommor….jag skulle vilja skicka en blomgrupp till mina föräldrar som alltid stöttar mig och ger mycket kärlek.

 11. Cassandra

  MORMOR, min bästa bästa vän! ❤️

  I somras köpte jag en fin blomgrupp från interflora till mormor på hennes födelsedag och den lever en idag!! Hon får så mycket komplimanger av alla hennes vänninor om denna blomgrupp och ringer mig på direkten för att skryta lite haha! Nu känner jag att de är dags att världens bästa mormor ska få ytterligare en blomgrupp!! ?❤️ Puss & Kram

 12. Så fina blommor!
  Hade hoppats på att få lyssna på dig på Stortorget i Örebro idag hos Musikhjälpen! Synd att du fick förhinder. Kram

 13. Jag skulle vilja ge denna blomma till mig själv, jag behöver lyftas, få en klapp på axeln och ett bevis på att jag är ok precis som jag är. Och något av de finaste man kan ge någon som behöver en kärleksboost är just en vacker blomma❤!

 14. Jag skulle skicka vinstbuketten till mig själv=) Inte ofta, typ aldrig, jag får blommor hem till dörren så den lyxen skulle vara härligt för en gång iaf!

 15. Sandra Nordström

  Hej, jag hade velat ge denna fantastiska grupp till mina underbara, vackra, starka föräldrar Camilla och Joacim. De är även världens bästa mormor och morfar till vår son och ställer upp i alla lägen trots vårt långa avstånd. Igår körde de hela vägen ner till Malmö för att gå på barnbarnets första lussefirande. De har alltid ställt upp för alla och nu skulle jag vilja påminna dom om att jag tänker på dem varje dag och älskar dem för allt de gör <3

 16. Du måste märka inlägget så det tydligt syns att det är reklam, sjukt att du inte blivit fälld för detta ännu.

 17. Jag hade velat skicka en blomma till min mamma för jag ska nog vara hemma 80 mil från henne och plugga i jul på min svintråkiga C-uppsats. Hade varit lyxigt att få ge henne en vacker blomma som sprider lite fin julstämning!

 18. Maria Syrén

  Hej Carolina och Interflora!
  Enkelt val, jag har på riktigt världens bästa och roligaste kompis. På bara några år har hon blivit mamma 2ggr, pluggat på högskola samtidigt som hon jobbar extra. Dessutom har hon ALLTID tid för mig när jag ringer om någon olycklig/lycklig kärlek och kommer med goda råd och lyssnar. Det enda som är fel med henne är att hon bor 70 mil ifrån mig 🙂
  HON har verkligen gjort sig förtjänt av en fin blomgrupp från Interflora.

  Med vänlig hälsning
  Maria

  1. Interflora

   Hej Maria! Du är vinnare i tävlingen, grattis! Skicka ett mail till [email protected] och där du skriver din kompis namn, adress, telefonnummer och eventuell portkod. Grattis igen och god jul önskar Interflora

 19. Skulle vilja skicka en blomma till min fina morbror som nu får uppleva sin första december utan sin fru sedan 65 år då hon gick bort för ett par månader sedan. Han skulle behöva lite blommor då det nog inte blir så mycket pyntat där i år…

 20. Emilie Wall

  Hej! Vill skicka en blomma till min bästa vän som är den starkaste mamman i världen! Hon har tvillingar som är drygt två år och väntar sitt tredje barn. Hon kämpar trots foglossningar, illamående och nu åkte hon på influensa! Bästa vännen man kan ha som alltid har tid för en och alltid ställer upp! Hon har varit ett stort stöd det här året när jag själv fick barn och har kunnat fråga om allt. Emma Gilljam heter hon och bor i Storvreta, Uppsala.

 21. Vill så gärna vinna den åt min bästa vän som, idag (14/12), äntligen fick veta att hennes bebis i magen är frisk efter mycket oroligheter efter kub-test. Nu kan även dom glädjas och se framemot framtiden.
  Kramar & god jul

 22. Katarina

  Jag skulle vilja skicka denna bukett till min mamma hon fyllde år i december men tyvärr har jag inte råd att ens köpa henne en bukett. Det skulle glädja mig så mycket att kunna ge henne detta för att hon förtjänar detta. Hon är den bästa mormor som mina barn kan ha.

 23. Therese Nilsson

  Jag skulle vilja skicka den till världens bästa storebror. Vi driver vårt egna café i Visby och det är extremt mycket jobb. Han är så värd denna blomgrupp och det skulle vara så kul om han fick den strax innan jul!

 24. jag skulle vilja vinna denna julgrupp till min son som har sina barn varannan vecka, som alltid tänker på sina barn i första hand, så som födelsedagar , jul han är en underbar förebild för sina barn. 🙂

 25. Skulle så gärna vilja skicka julgruppen som en inflyttningspresent till min älskade syster som precis flyttat till sitt första hus med sin sambo och dotter. De behöver lite som livar upp mitt i flytten såhär vid jul 🙂

 26. heleen omberg

  Hej Carolina,
  Till min vän Anette som fick besked före midsommar om en tumör i hjärnan.Operation inom 2v, strålbehandlats & nu 6 mån cellgiftsbehandling. Hon mår vekligen dåligt, mitt hjärta blöder.Jag har daglig kontakt, m sms ,smt när hon orkar…försöker få med henne på en liten lunch, lämna nån blomma, promenader..Men efter den sista behandlingen så är det värre. Hon har 4 mån kvar med cellgifterna. Hon är en kämpe! Tack goa du.//heleen

 27. Hej!
  Jag skulle så hemskt gärna vilja skicka en fin julgrupp till min mamma. Under hösten förlorade min mamma sin bästa vän i leukemi, allt gick så snabbt. Mina studier tar upp otroligt mycket med tid och jag känner inte alls att jag ger det stöd min mamma behöver. Samvetet kommer ikapp att min mamma inte har någon nära till hands som håller henne i handen eller delar vardagen i form av skratt och middagar. I och med att jag studerar i Umeå, med ett avstånd om 80 mil hem, har jag inte kunnat vara där för henne lika mycket som jag vill. Jag vet att mamma hade blivit så oerhört rörd om hon fick en leverans av blommor, veta att jag tänker på henne varje dag. Hon har alltid varit en kämpe med en enorm styrka och positivitet, och på grund av detta förtjänar hon allt i denna värld. Men under den senaste tiden känner jag att hon har tappat det ljus som hon förut alltid utstrålade. Det hade betytt så mycket om jag fick se gnista i henne igen. Det krävs mer än en julgrupp för att få min mamma tillbaka, men det skulle vara en otroligt fin symbol att hon har människor runt omkring sig som saknar henne. Jag håller tummarna för mig och min mamma att vi får ta del av detta. Många kramar och god jul!

 28. Malin Lindblad, härnösand

  Hej!
  Jag skulle vilja ge blomman till min älskade man Janne. Han stöttar mig, tar hand om våra barn och har verkligen gjort ALLT när jag varit utmattad. Han är min trygghet och stora kärlek! Mvh Malin

 29. Jag skulle vilja skicka julgruppen till min mormor som är sjuk i diverse sjukdomar och som precis i dagarna har fått komma hem från sjukhuset. Hon är ganska ensam då familjen bor långt ifrån, så hon skulle bli enormt glad för ett blombud. 🙂

 30. […] Jag skickade tre buketter till några av mina närmsta vänner jag har i livet. Se inlägget här. Men jag ville inte vara sämre själv så jag skickade ett Blommogram från Interflora till mig […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *