Interflora

 

Hej!

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg i början av förra veckan så älskar jag att få blommor. Det är också lika härligt att ge bort blommor för att göra någon riktigt glad. Jag skickade tre buketter till några av mina närmsta vänner jag har i livet. Se inlägget här. Men jag ville inte vara sämre själv så jag skickade ett Blommogram från Interflora till mig själv också.. Haha! Älskar verkligen tulpaner…Och speciellt att få Blommogram, det händer ju inte så ofta om man säger så. Sånt blir man verkligen glad över och perfekt nu innan jul att överraska någon du håller varmt om hjärtat. Good karma!

Love C

I samarbete med Interflora

1 kommentar

  1. haha vad roligt du är som skickar till dig själv.
    Men vad fint att du skickar till kompisar. 😀
    Älskar också blommor men min man får stå för att ge mig blommorna 😀 😀 Älskar när han överraskar med blommor då och då.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *