Mässa och vovve 

Vilken skön dag jag haft först var jag hos min kompisar på Moment i Sumpan och körde en spraytan måste känna mig lite fresch nu innan Ibiza på Söndag!

Sen blev det hårt pass på gymmet och jag e hundvakt åt Kerstin. Mina kompisars vovve! Kerstin tyckte det var skönt i solen på gymaltanen! Hon klagade inte! 

Sen var jag hos mina kompisar på Plain Vanilla och det var superkul att hitta så mycket fina hårgrejer, ska ta med och plåta på Ibiza allt blir snyggare där;)


Sen åkte jag och Kerstin till Trädgårds mässan i Täby, vi ställer ut där med Gynning Wine. Snyggaste montern hade vi!!! No doubt!!! Här kommer lite bilder! 

12 kommentarer

 1. Täby? Du menar kista?

 2. Veronica

  Hur är Apello tänkt att drickas, som Aperol Spriz eller?

  1. Före maten eller efter maten !

 3. Ser fram emot härliga soliga bilder från Ibiza 🙂 Underbart att du ska åka dit. Har inte testat ditt vin men ska absolut göra det. Så snygga flaskor tycker jag <3 Kram och hoppas du får en solig lördag 🙂

 4. Hej! Sen jag upptäckte din blogg har jag börjat följa den lite..älskar din stil! Älskar den bohemiska/hippie stilen och alla vackra bilder du tar, jag blir så glad ? Har själv en liten pojke hemma och det är jobb nog, är så imponerad att du hinner med så mycket och din livsglädje? Hur gör du för att hinna med allt?? Som sagt riktigt imponerad. Var har du köpt det fina halsbandet? Tycker det är så snyggt! ❤ själv designat? Ha en riktigt fin dag! ☀️?❤

 5. Inger Hansson

  Jag och Ebba Helgesson brukar läsa din blogg…. jag är lite sjuk….
  Kram från Skåne!

 6. Vilken gullig vovve o fint halsband. Hoppas du visar många bilder från Ibiza jag gillar hippiestilen med. Avslappnat o fritt. Kram.

 7. Har du alltid en fotograf med dig som tar bilder?

 8. Lottas lösa skruvar....

  Har du en insektsnyckel så vi kan laga vår nyckelpiga. Kram Lotta och Olsson!

  1. Ebba Helgeson.

   Eller min ”låtsas höftprotes” för att leka ridskola… Har man inget roligare för sig så… No orgasm

 9. Siw Olsson

  Vart tog det röda vinet vägen ? ”besos” var ju så gott.

 10. Hedda Söderberg

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *