ECCO

Goddagens på er!

Dax för en ny vecka och faktiskt dax för mig att flyga till Ibiza! Längtar så jag dör…

Ska visa er min outfit från i helgen. Älskar jeans, cashmere tröja och sneakers. Det lever jag faktiskt för det mestadels i. Funkar liksom lika bra ute på landet som inne i stan. Skorna jag har på mig till den här outfiten har jag fått möjligheten att prova och dom är från Ecco.

Galet sköna och faktiskt snygga och cleana, visst? Vita sneakers är alltid lika snyggt. Gäller bara att vädret blir lite skönare så dom kan förbi vita 😉 Nu ska jag snart hoppa in i taxin och bege mig till Arlanda. Vi håller kontakten såklart 😉

Juste… Ni hittar skorna HÄR.

Love C

8E8A5086-Redigera

8E8A5091

8E8A5092-Redigera-Redigera

8E8A5099-Redigera

8E8A5064-Redigera

I samarbete med Ecco4 kommentarer

  1. Åh, längtar också till Ibiza men det får vänta någon månad till.

  2. Så snygga kläder. O vad fin du är i håret. Den där stilen gillar jag kram.

  3. Hej Carolina, jag undrar hos vem du varit på hypnos? Jag är väldigt sugen på att testa själv 🙂 Kram och trevlig resa!

    1. Din störda människa du kanske tror att du blir gravid av ord..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *