Hair Renewal Serum

I samarbete med Swiss Clinic har jag fått chansen att prova deras hårserum. Ni vet redan att jag gillar förändringar och är väldigt impulsiv med färg och klippningar. Som ni vet sliter allt från platttänger, locktångar, hårföningar, blekningar och extensions extra mycket på ditt hår. För tillfället har jag väldigt ljust hårt och tanken är att jag skall bleka det kontinuerligt, men för att förebygga eventuella håravfall så har jag använt Hair Renewal Serum.

Hair Renewal Serum innehåller aktiva ingredienser som hjälper hårsäckarna bli aktiva igen. Hårserumet väcker inte döda hårsäckar men hårsäckar som blir aktiva igen börjar producera hår på nytt. Produkten kan användas både i förebyggande syfte så håret växer maximalt hela tiden men även för de som upplever att håret blivit tunnare.

Det är verkligen superenkelt att använda produkten.. Man applicerar några droppar av produkten där det behövs i ett torrt hår och sedan masserar du in i det i hårbotten. Sen låter du bara det torka in i håret och detta gör du två gånger per dag. Var inte rädda att håret ser smutsigt ut efter för vätskan liknar med vatten än olja. 

Tanken är att jag skall använda serumet i 8 veckor. Jag har nu använt produkten  i drygt 4 veckor och känner faktiskt en stor förändring. Effekten har helt klart blivit mindre håravfall när jag borstar håret (där lägger jag ofta märke till hur mycket som jag tappar) och mer hårväxt i hårsäckar som tidigare vilande. Alltså känns mitt hår så ännu tjockare :)… Det känns bra för om två veckor ska jag till min frisör Antonio och slinga det igen och då kommer det vara tipptopp. Nu har jag fått chansen att ge er en rabatt kod.

Hair Renewal Serum kostar 690 kr. Med rabattkoden ”HAIR200CG” får du 200 kr rabatt och kan köpa ett hårserum för 490 kr HÄR eller två serum för endast 790 kr HÄR just nu.

Snälla kan ni inte kommentera och säga vad ni tyckte om serumet efter. Skulle vara så kul att höra om ni fick samma positiva effekt som jag!

LOVE C

2 kommentarer

  1. Var kommer dina vackra stjärnringar ifrån?

    a

  2. Therese Svensson

    Hej Carolina! Har tappat mycket hår pga näringsbrist och stress , amvänt detta serum en tid nu och märker på borsten att jag tappar betydligt mindre hår och håret ser livfullare ut! Toppenprodukt… Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *