MY LIFE MY STORY

NO FAMILY IS PERFECT… WE ARGUE, WE FIGHT. WE EVEN STOP TALKING TO EACH OTHER AT TIMES, BUT IN THE END, FAMILY IS FAMILY… THE LOVE WILL ALWAYS BE THERE… I LOVE MY FAMILY….

Idag har jag haft en bra dag, fått mycket gjort. Jag var inne i stan och hade möte med en extremt duktig hudterapeut. Jag vill verkligen veta vad min hy mår bästa av, jag älskar att sola och jag älskar mina fräknar. Samtidigt utesluter inte det ena det andra. Bra hudvård är verkligen A och O igenom livet. Men det ska jag skriva mer om när jag fått de bilderna.

Sedan har jag handlat presenter till mina anställda, för imorgon är det dags för GYNNING DESIGN sommarfest. Jag ska till vårt huvudkontor i Sundsvall och fira att vi gjort ett grymt första och andra kvartal. Det ska bli såååå mysigt att få träffa alla mina medarbetare! Hoppas de blir glada för presenterna;) vi får se imorgon!

Kvällen avslutade jag med att klippa tjejerna hos frissan (bilder kommer) de blev superfina i håret, Alicia ville klippa kort vilket fick mig att bli lite chockad, hon har ju typ världens vackraste hår… (men men det växer ut igen).

Sedan lekte Alexander med sin nya båt som han fått av sina kompisar i examenspresent. Barnen tyckte det var ganska kul;) Pappa tyckte nog det var roligare. Boys with Toys!

Vi hörs imorgon, kul det är att ha kommit igång med bloggen igen. Känner så mycket inspiration och livsglädje just nu!

Bilder av Angelica ❤️

Ha en fin kväll/ Love// Carolina

1 kommentar

  1. Härliga bilder 🙂 på er fina familj!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *