TANTRA OCH LIVET PÅ LANDET

BEAUTY IS NOT IN THE FACE; BEAUTY IS A LIGHT IN THE HEART!

Förra veckan gjorde jag en jätterolig fotografering för SVD där de fotograferade i mitt älskade ”hippiehus” jag tror det kommer bli väldigt fina bilder. Sminkade gjorde Sara Grunden, vi är båda landet människor som dras till naturen. Det blev mycket snack om att vilja leva i naturen och TANTRA, ja NI hörde rätt, jag vill lära mig mer om TANTRA och det ska jag verkligen göra. Håller er uppdaterade. Ni är bäst, nu ska jag lämna tjejerna på förskolan. Sedan ska jag göra en intervju för en tidning. Vi hörs under dagen// Love Carolina

2 kommentarer

  1. Vill bara skicka en sommarkram till dig och familjen.
    Kram Ewa

  2. Vilka härliga och harmoniska bilder! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *