MAJOR OF PIERTA SANTA

Gokväll mina finingar!

Gud vad trött man blir av sol och bad… ( man ska ju inte klaga… läste om vädret i Sverige… fy fasiken… idag har vi haft en ljuvlig dag På stranden, vi bor i Pietra Santa och här finns ingen strand det är mer upp mot bergen.

Men 10 min med bil härifrån ligger Marina de Pietra Santa. Där är det mycket stränder, hela kusten är full med olika beach Clubs! Det är allt ifrån lyxvklubbar där en vatten kostar 200 kr till lite mer budget ställen. Så det finns massor med valmöjligheter.

Imorgon ska vi gå på en riktigt häftig beach clubb! Twiga! Kan jag rekomendera!

Som jag skrivit innan har jag varit här sedan jag var liten , men häromdagen inträffade ändå något märkligt. Jag satt med mamma, Angelica och barnen på en trevlig resturang och käkade lunch. Det var inte jättemycket människor där men några stycken. På resturangen bredvid satt två välklädda män och tittade åt vårt håll, absolut inte på något obehagligt sätt men deras blickar sökte sig mot vårt bord. När de reste sig upp för att gå gick de mot vårt bord. Med bestämda steg, de frågade artigt vart jag kom ifrån och sedan sa den äldre mannen till vänster. – I am the Major of Pietra Santa and this is the Vice major. And we think that you are the light of the city…

Herregud  Italienare… de kan verkligen formulera sig… sedan frågade de om de fick ta en bild och sen gick dem.

Mycket märkligt men något att berätta för barnbarnen;)

Love C

12 kommentarer

 1. Alltid trevligt med komplimanger. 🙂
  Vad lik du börjar bli din mamma nu. Speciellt på sista bilden.

 2. anilorac

  Tänker du någon gång jag unnar den människan lycka? Utan bokstavstolka!? Förutom de som du tycker är fula och inget hot? Har du alltid velat ha det du ser folk omkring dig har? Är det för att du har tveksam självkänsla och att du mår bättre av att försöka skryta och tävla med folk som skiter totalt i att tävla med dej… och är totalt ointresserade av att ge dig uppmärksamhet. Alla som inte dyrkar din värld ser du som ett hot eller hur? ? Bara så du vet jag är Carolina härmapan! Hhjälppp hon postar berg! Måste jag med skriva om och knulla på ett berg! För att verka cool! Grattis! Du är lika intressant som en stolpe!

  1. Uppenbarligen tycker du att Carolina är VÄLDIGT intressant eftersom du är här hela tiden.. Finns ingen som tar dina sjuka kommentarer på allvar, så gå och dra nåt gammalt över dig!

 3. Så trevligt med spontana komplimanger 🙂 Det uppskattas <3 Väldigt snygg är du och kjolen gillar jag lite extra. Så fin.

 4. Trevligt ❤

 5. Alla vill ha komplimanger. Fantastiskt!

 6. Lingonsnopp

  Det Ellinor: är du Carolina? 🙂 Eller hennes telefonbuddy för att få attention genom kändisar? ? Sånt faschinerar mig ja… Funderar på hur ni egentligen tänker i ert något låsta tankesätt. Får mig också att tänka, tänk så hämmad man blir när hela livet är en tolkning! Tänk så mkt som man inte kan göra för att ordet har fel bokstäver. Sånt Faschinerar mig ja. Att människor kan begränsa sitt liv så…

 7. Väl värd ??

 8. Så snygg kvinna blir såklart uppmärksammad av bäde män o kvinnor!! Ni som tycker annat ä bara avundsjuka!! Vackra o duktiga Gynning!❤️❤️

 9. Kan inte annat än hålla med dessa män! Du strålar, är otroligt vacker!
  Kram

 10. Cecilia sandström

  Vilka fantastiska bilder, vilket inre ljus och vilken karaktär du utstrålar 🙂 Nu ska jag ge mig ut på jakt efter ett av dina fantastiska kuddfodral 🙂 Kärlek!

 11. Åååh vilken vacker kjol! Vart hittar man en sån?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *