Stormiga tankar

Vinden blåser hårt idag, de flesta Italianare jobbar fortfarande så stränderna är tomma. 

Det är mest vi, stormen, solen och havet. Jag njuter fast det blåser hårt, det hör inte till vanligheterna. 

Jag brukar hata när det blåser, mina tankar snurrrar alltid för snabbt, när det blåser blir det värre. Det blir som en ända tornado i skallen. Ett virr varr av känslor och dundrande tankar om allt eller inget. Om livet eller bara om skit, från Hollywood till döden. 

Idag gör stormen mig lugn, den gungar mitt inre, den kramar min själ så hårt att jag inte behöver tänka alls. Jag bara ligger här på en solstol själv, med en bra känsla. Tack Gud för det, för jag är alltid ett virr varr av känslor, men idag gör vinden mig hel. 

Love C 

3 kommentarer

  1. Nothing but the truth

    Snälla Carolina, detta säger jag i all välmening.Har du inget korrekturprogram i din dator eller någon som kan granska dina texter? Det är MÅNGA stavfel och särskrivningar i dina blogginlägg, vilket är irriterande.Dessutom ger det inget vidare bra intryck. Men du är definitivt inte ensam , likadant hos många av de största bloggarna. Grymt irriterande som sagt.

  2. Vad fin strandbild. Älskar havet. Skönt när det blåser om det är varmt. Ha det fint söta.

  3. Jag njöt och blev tagen av den här texten så, skiter i stavfelen 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *