I’m very definitely a woman and I enjoy it

I love to do the things the censors won’t pass

Foton av Angelica

Kvinnokroppen våra former… vi förändras… vi växer in i oss själva… jag har inget att dölja… inget att skämmas för… min hud, min kropp, mitt sinne, allt är ett…

När vi blir äldre ska vi skyla oss, inte få visa oss…. Vara vuxna… vara pryda…. vara rädda för vad andra ska tycka och tänka…

Jag kommer alltid vara en kvinna ur jorden, en fri kvinna… en kvinna som älskar sin kropp och sina former… den är vacker, som naturen är vacker… inte hemlig, bara magisk…

Låt oss alla känna så, låt oss slippa krav och perfektion, vi är perfekta som vi är… och ingenting kan stoppa oss…

Love C

39 kommentarer

 1. ❤️❤️❤️ Tack för att du inspirerar till att vi alla ska få vara som vi är, och vara stolta! Tack fina Carolina! Kram från en som kämpar med att ta sig ur ätstörningens mörker…..

 2. Nothing but the truth

  Estetiska bilder och jag fattar budskapet , men känns lite som ett effektsökeri. Dessutom har du barn så varför visa så mycket?

  1. Carolina Gynning

   Hej det är exakt detta jag menar DU HAR BARN SÅ VISA INTE FÖR MYCKET?????????

   Vad säger detta om världen om synen på kvinnan, jag är stolt över min kropp över mig själv över att vara kvinna
   det vill jag visa mina barn som mamma…

   Detta får mig att bli mörkrädd Love C

  2. Oh jaa förstår inte varför man inte ska visa sin kropp för man har barn?? Känner mig ännu kvinnligare och stoltare nu när jag fött barn. Kroppen har använts till det den är gjord för, fött fram pch ammat ett barn. Jag är superstolt över den och visar den gärna utan Att det behöver ha något som helst sexuellt syfte. Ah blir så irriterad,..

  3. Nothing but the truth

   Carolina, självklart ska man ha kunna vara stolt över sin kropp.Men varför måste man visa för alla? Jag hade inte gjort tummen upp om min dotter hade visat sig halvnaken eller naken på nätet.Det gör var och varannan människa idag och då undrar jag lite var integriteten tog vägen? Sen kan jag som sagt förstå att du som har en kropp som passar in i normen gärna vill visa den.Men det krävs mer mod för dem som inte hör dit.

 3. Solo una ragazza svedese

  Kloka ord, Tycker att du är fin så här precis som du är nu.
  Alla kvinnor oavsett ålder borde vara stolta, Många väldigt unga kvinnor skäms för saker som dem önskar att dem inte alls hade behövt göra när dem blir äldre.
  Som sagt kroppen förändras med åldern och det är himla vackert bara det i sig.
  Breda höfter och fylliga former som böljar ~ Finns det något vackrare & kvinnligare?

 4. Vad spelar det för roll att C har barn? Vackra fina bilder på en kvinnokropp är det jag ser, med eller utan barn.. Starka och vackra bilder! Tack för att det bjuder på det!

 5. Så vackra bilder! Du är en inspirations källa ?

 6. Kram till dej Sara. Och kvinnokroppen är jättefin. ??

 7. Så vackert skrivet & fina bilder. <3

 8. Fint skrivet och underbara bilder. Jag har tyvärr ändå svårt att ta är mig budskapet för du är ju så jäkla perfekt enligt mig! Jag är mycket yngre än du men har aldrig haft en så fin kropp. Om jag såg ut som du hade jag också visat massor av min kropp och kunnat säga de saker som du skriver men tyvärr ser allt på mig väldigt gammalt ut i jämförelse. Känner mig konstant som en loser när jag ser dig och andra kvinnor med så fina kroppar, kan tänka mig att det är många som känner likadant. Om du hade delat mindre perfekta bilder kanske jag hade kunnat ta åt mig av vad du säger…lite. Rant over, lol.

 9. Yogahills

  Sååå fint skrivet! Du inspirerar mig till att vara en vild och fri kvinna ❤.

 10. Underbara du, så klok så estetisk och en fantastiskt varm person ?

 11. carolina gynning

  Hej Det är roligt att det talas om PERFEKT vad är perfekt???? Jag har mina komplex som jag jobbat med att acceptera, perfekt vem bestämmer det???

  Love C

  1. Linda Tenshi

   Hej! Ja, precis, vem bestämmer det. Men många kan ha bestämt sig för att du Carolina är så vacker och inser inte då att du faktiskt kan ha komplex du också. Egentligen, varför ska man ens jämföra sig med nån…gör man det har man förlorat poängen och inser inte att alla är ju unik och vacker..just för att du är du och inte ser ut som nån annan. Det finns ingen som ser ut exakt som du. Hur exotiskt och vackert är inte det? Jag tycker det är så bra att du visar för dina barn att du är stolt över din kropp och att vara kvinna på det här sättet (och alla sätt du gör det på), more power to you!! Fortsätt göra det, är alldeles för få som gör det. Kram, Linda.

  2. Well, du har det som många eftersträvar, det är väl det iaf jag menar med ”perfekt”. Hade du haft hängbröst och delat de har bilderna eller haft en (enligt samhället) mindre smickrande kropp hade jag varit mycket mer imponerad.

 12. Wow!

 13. Mascarabögen

  Minns du mig Gynning från fibs oh fibes, vi som knarkade ihop!!! Mmmmmm.. mysigt. snodde en mascara igår med störda lotten gris för att jag inte har råd med en dyr bild. de kallar mig loser… FÖR ATT JAG ÄR EN LOSER… Vi har nu mer en sjuk klubb! fattigmmansgubben kallas jag,. ”hans som snor från tjejer med bitterlotta

 14. mascarabögen och äckel lotta

  har man inget liv kan man ju ringa till vården som tragiska människor som vi är.…. med bitter kontroll för att vi är singlar idioter och sjuka i huvudet totalt. FATTIGA BÖGEN UTAN LIV SOM BARA MÅSTE VISA MAKT FÖR SIN LILLA KIUK.…

 15. Så vackra bilder <3 Du är fantastisk tycker jag, fler kvinnor borde vara stolta över sig själva istället för att alltid hitta fel. Och en sak till, fler kvinnor borde stötta och ge varandra komplimanger istället för att ta fram avundsjukan 🙂

  1. Linda Tenshi

   Precis! 🙂 <3

 16. Stor Guldstjärna till dig för att du mer och mer visar upp naturliga bilder på dig själv. Det värmer gott.

 17. Queen Carolina ? Imponerande. Fantastisk. Inspirerande . Du äger!!

 18. Vackra kvinna 😉

 19. Angelica

  Älskar att läsa din blogg. Tack för att du delar med dig. Vacker som få är du också ?

 20. Jag fattar inte riktigt grejen. Fine om du vill visa upp din kropp trots att du har barn och är en ”äldre” kvinna nu, det bryr jag mig inte ett skit om men varför visa upp den när det är precis det alla andra gör? Och du har dessutom en ”idealkropp” som du har tränat hårt och härdat och opererat? Var är modet i det? Detta är ”sexiga” bilder precis som all annan skit som man matas med dagligen.. det handlar i grund och botten om bekräftelse på att du fortfarande duger som kvinna, kan vi inte bara va ärliga med det istället för att linda in det i massa dravel om att dyrka kvinnokroppen? Ja vi vet!! så otroligt tröttsamt, det har man hört sen urminnes tider, det är uttjatat, hur många kvinnokroppar har vi inte sett nu vid det här laget? Och ja du är supervacker och unik och blanlabla….

  1. håller med dig fullt ut.

  2. Integritet är ordet… Jag vill inte dela med mej av mig själv till allt och alla som har lust att glo in på mej. Jag vill inte öppna min själ eller min kropp för allmän beskådan. Sån är jag.. Även om du har rätt till att vara precis som du är. Typ inte Kriminell då ☺️

  3. Håller helt med dig Hanna!!! Det känns mer som ett att alla dessa utviknings/bloggkvinnor vill ha bekräftelse nu när de har fått barn och är äldre, att de fortfarande duger med sina kroppar. Inte för att det vill förändra kvinnoidealet…

 21. Nothing but the truth

  Jag håller också med dig Hanna, vad är det för fel på lite integritet ? Bekräftelse är just vad det handlar om och inget annat. Kvinnokroppen kan visst vara vacker och allt det där, men varför räcker det inte med att tycka så själv? Istället för att jaga bekräftelse, blir bara patetiskt.

 22. Hej Carolina. Min konstnärskollega Veronika Eriksson visade mig det här inlägget eftersom hon blev så irriterad på alla fördomsfulla människor och jag kan inte annat än att hålla med. Först och främst så är bilderna helt fantastiskt magiska! Det skulle vara en synd om vackra människor som du inte visade sådana här bilder som gör att vi andra kan inspireras. Jag blir lycklig av att titta på skönhet, så tack Carolina och Angelica!
  Det som gör mig sjukt irriterad är att det finns de som påstår att det skulle vara mer okej om du haft en mindre perfekt kropp. Jag förstår inte resonemanget. Så en människa som har en kropp enligt dagens ideal har helt plötsligt mer osynliga regler att följa för att slippa elaka kommentarer/åsikter än en som inte ser ut som idealet? Tycker det borde vara en ”röd linje” i sitt tyckande. Om man förespråkar att alla kroppar borde accepteras/respekteras så borde det vara förbjudet att yttra sig nedvärderande oavsett hur kroppen ser ut.

  Till alla ni som påstår att Carolina inte borde visa sådana här bilder för hon bidrar till ett skönhetsideal som de anser vara svårt att uppnå.

  Tycker ni verkligen det är rätt att hon ska ”straffas” för sitt utseende? Ska hon behöva skyla sig för att ni tycker det är för snyggt? Om hon älskar bilderna och mår bra av att ta bilderna. Inser ni inte att felet ligger i ert huvud? Det finns ett fint citat som lyder: ”Det är inte hur du har det, utan hur du tar det”. Glädjs med andra så lär ni få mycket mer gott tillbaka!

  Kram och kärlek från Marie & Veronika!

  1. Fast nu var det mest positiva kommentarer till inlägget. Med all rätt!

  2. Ditt första stycke håller jag fullständigt med om, jag njuter verkligen av att titta på vackra människor, det ger mig också inspiration. En intressant tanke, något som vi människor borde ha oftare i åtanke än att tex jämföra oss själva, ta ställning och döma.

   Peace!

  3. Linda Tenshi

   Håller med er till 100%, Marie och Veronika. Mycket bra sagt! 🙂 <3

 23. Nothing but the truth

  Egentligen är det väl mer en fråga om den personliga integriteten , menar jag. Jag kan bli trött på Stina Wollter och Lady Dahmer också, att kroppen ska poängteras överallt i sociala medier idag. Samtidigt står jag fast vid att det krävs mycket mer för dem vars kroppar inte passar in i samhällets normer.De får ta skit av helt annat slag än Carolina och hennes gelikar.

  1. Håller verkligen med!!! x

 24. Nothing but the truth

  Exakt Sanna!☺

 25. Vackra bilder!

 26. Kollar in på din sida titt som tätt då jag gillar din energi och det du förmedlar.
  Men de senaste klippen börjar bli blassé. Blir upprörd och besviken på att du ska porträttera närbilder på din kropp. Personligen vill jag inte se närbilder och sexualiserande. Blir bojkott fr.o.m. nu. Skaffa lite stake, va fan. Vill man se sånt här kan man lika gärna slå på Farmen. Skärp dig, tips.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *