Har ni missat Buyersclub?

Hur mycket gillar man inte outlets… Ni vet riktigt bra outlets, där det känns som om att man tjänat pengar när man handlat klart 😉 ? Just så är Buyersclub…. Dom har verkligen massor med grejer jag älskar! 

Tjänsten går ut på att man får handla för inköpspris! Ja, det är sant. Du handlar till inköpspris och kan på så sätt spara tusenlappar. Du hittar i tjänsten över 50 000st produkter och det är galet bra varumärken.
 
Här nedan ser ni vad jag köpte och hur mycket som jag sparade på mitt första köp. 
 
 
Så totalt hade detta kostat mig 3464 k men jag betalade bara 2007 kr, därav sparade jag 1457 kr.  
Paketet kom redan dagen efter (perfekt för mig som bor på landet;) ) och kändes riktigt lyxigt… 
 
Det ingår också i medlemskapet att du kan utnyttja rabattkoder på externa företag som Uber, Nordic Wellness och Glossybox.
Älskar min Rayban Wayfare jag köpte med 50 procent rabatt! 😉
Våffeljärn till hippiehuset beställde jag också 😉
Tjänsten kostar 49kr/ månad men via min länk får ni fri frakt och en gratismånad. Obs, jag har bara 300st inbjudningar så det är först till kvarn. ❤️
Jag är sammanfattningsvis supernöjd och vet att det är en tjänst som passar mig. Är övertygad om att kunna spara tusenlappar bara inför julklappshandel. ?
 
I samarbetet med Buyersclub får jag ge ut 300 medlemskap där både första månaden är fri och där frakten blir gratis. Gå in här för att registrera er. 

6 kommentarer

 1. Snygga glasögon!!! Vilken bra sida 🙂
  www lotte4.blogspot se

 2. Det verkar bra men dom skulle ge ex på varor jag gillar ju smink och inredning. Men vet ej hur utbudet är. Kram.

 3. Viktoria

  Har använt Buyers club länge. De är super!

 4. Fina du.
  Du frågade på Instagram vad du ska blogga om pga att du inte har inspo.

  Mitt svar är till dig är att du ska inte blogga alls.
  Fokusera på Instagram.

  Jag får en känsla av att din blogg väldigt många gånger är ett nödvändigt ont. Du måste sätta dig ner och uppdatera och det tar energi. Du är såpass framgångsrik att du inte behöver bloggen. Kör insta och hemsida. Puss

  1. Typ så ja… Samarbetar åt de ”tappade” bokstavsgalna som saknar eget liv… Ing, aj, oj, i, ut, på, av. Så trött på det!

 5. Det är väl christian och Lottas aj-samarbete som du måste driva vidare för att de har allvarliga sexuella störningar… Och bokstavstörningar. Skäms när jag tänker på att de tror på deras egen idiot!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *