3 IN 1

Just nu testar jag 3D Stylern från Björn Axén Tools by OBH Nordica och den är så himla bra och smart. Ni som har följt mig ett tag vet att jag är velig vad det gäller mitt hår. Olika frisyrer och färger varje dag 😉

Jag har nu hittat det ultimata multi styling-vertyget. Love C3D Styler från Björn Axén Tools by OBH Nordica!! Man kan både locka, platta och våga håret med den och det går så fort. 

Det bästa av allt är att den har en justerbar temperaturinställning så man enkelt kan anpassa värmen för en skonsam styling av håret och för mig som bleker mitt hår med jämna mellanrum är det extra viktigt att vara försiktig.

SÅ hur använder jag 3D stylen då… Jo, med tre funktioner integrerade i ett enda stylingverktyg som sagt och den är ensam om det på marknaden. 🙂

Det enklaste är nog att platta håret och det är perfekt efter jag lufttorkat/fönat mitt hår. Då tar det på riktigt 3 min att dra igenom mitt hår och känslan blir den samma som om man varit på hårsalong och fått det proffsfönat. Ni vet så där inböjda toppar ?! 😉

Att locka håret visste ni nog redan att jag gillar och dom flesta gångerna jag lockar får jag hjälp av min underbara sminka Linda. Men den här tången var sjukt enkel att jobba med och till och med jag kan göra det 😉 Jag kommer definitivt använda 3D Stylern för att locka mitt hår när jag har bråttom framöver. Den passar ju perfekt för vardagsmorgnar när jag har ont om tid men ändå vill styla håret ordentligt.
 
Sist men inte minst kan man våga håret, det är ganska nytt för mig men jag älskar den här hippie/romantiska looken.  Här nedan ser ni alla tre looks som man kan göra med den. Vilken gillar ni bäst? 🙂

Stylern kostar 999:- och du kan gå in HÄR om nu är mer nyfiken på den!

2 kommentarer

  1. Är inte Björn Axén bara jävligt trögflytande som hårprodukt i alla fall.. Det tar lång tid att lära ändå går det långsamt…

  2. På dej tycker jag den raka var snyggast men jag själv trivs i lockar. Ska kolla på den. Bra tips.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *