BUNDEN

Besök min utställning i Stockholm Onsdag – Lördag. Ons/fre 11-18 och lör: 12-16! Sibylleg 26 välkomna! Det är fritt inträde! 

Hej finingar! 

Vill tala om min ”nya” konst. Jag har alltså målat dessa tavlor efter det att jag gått i hypnosterapi för ca ett år sedan. Jag har gått i psykoanalys i några år och kommit fram till en del saker ur mitt förflutna. Jag trodde att mitt liv var på ett visst sätt för att jag varit med om vissa saker, men under hypnosen kom det fram en helt annan historia. En historia som mitt undermedvetna hade förträngt. Jag blev chockad och ledsen, tänk att jag lurat mig själv, tänk att jag missuppfattat mina egna tankar. 

Sedan tänkte jag om, jag bestämde mig för att måla av mig ångesten. 

Denna tavla ni ser ovan handlar om att lämna barnrollen och gå in i det vuxna. Att inte vara rädd för att släppa taget. 

I bilden ser vi kvinnan som är rädd för att släppa det gamla, som känner sig bunden till sitt förflutna men som vet att det finns en ny väg bakom ryggen. Bara hon får bort knuten till sitt förflutna. För mig betyder den här tavlan väldigt mycket , den är stark men det finns hopp. 

Hoppas vi ses på utställningen! 

Love C 

2 kommentarer

  1. Oerhört modigt och starkt av dig att måla och göra allt du gör. Super bra jobbat!
    Kram Sarah

  2. Hej Carolina! Vilken fin detaljrikedom du fått fram i denna målning. Tänker då främst på skogsmiljön. Fin utveckling i ditt konstnärsskap:) Himlen känns mer drömlik och jag blir nyfiken på om du såg den så under hypnosstadiet eller ser man bara verkliga minnen då?
    Hur som helst tavlan är jättefin och det är roligt att du postar dem och dina tankar kring dem här på din blogg.
    Ha det gott / Ia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *