CBD

Hej finingar!

Nu ska jag berätta om något fantastiskt. Jag lever med mycket ångest, det har jag berättat om i massor. Mina dagar är upp och ner, de kan börja ljust men innan jag hinner lämna flickorna på förskolan så är jag nere i det djupaste mörker. Jag får panikångest för ingenting, vissa dagar vill jag inget hellre än att ligga under täcket och hålla om en kudde och bara önka att tiden ska stå stilla. För jag har inte tid att må dåligt, när ska jag då måla, maila, ha möten osv. Jag låter aldrig min ångest gå ut över mitt jobb, jag tar mig i kragen, ofta hjälper stallet eller ett hårt styrkepass på gymmet för att jag ska se klarare. Se det där ljuset igen, men för några år sedan kände jag att jag inte orkade mer, jag orkade inte med ångesten, kände att den bröt ner mig. Att jag var tvungen att göra något för att må bättre, jag gick i terapi och fick förslag om en duktig psykolog som skulle hjälpa mig med medicin mot min ångest. Jag ville pröva, all denna tid som min ångest tar ifrån mig, jag ville ha lite tillbaka. Jag började äta en sorts antidepressiva och de funkade bra, men efter ett års tid kände jag att jag behövde ta mer för ångesten stod där igen och bultade på dörren med hård hand.

Jag ville inte öka men jag var tvungen, med det kom minskad sexlust och ett liv som var ganska ointressant, inga toppar inga dalar bara ett jämt vakum. Jag vill ju känna, även om jag är rädd för att känna smärta så vill jag känna och livet är smärta. Jag var på Ibiza i somras och min väninna som har en autoimun sjukdom tipsade mig och CBD!

Jag hade ALDRIG hört talas om det, hon åt det för sin sjukdom men hade hört att det även hjälpte mot panikångest. Jag hällde i mig en halv flaska för att jag blev så exited. Och det hjälpte, jag kände mig lugnare. Vad cbd är får ni läsa på nätet men idag har jag slutat helt med mina antideprissiva och äter bara CBD. Jag sover bättre, jag har fått tillbaka mina känslor men det är lite mindre toppar och dalar jag känner mig balanserad. Jag är otroligt lycklig och stolt över mig själv, detta hjälper mig verkligen. Jag tar CBD kapslar och ibland olja, jag kan verkligen rekomedera det. Jag tycker alla ska pröva CBD för det hjälper istort sett mot allt men främst ni som har ångest. Det är ett kosttillskott så ni kan köpa det var som helst men jag beställer det från hemply balance och det har varit bra, jag gillar att deras CBD produkter är säkrade med 0 % thc!

Detta är inget jag fått betalt för att säga utan jag rekomenderar er att kolla upp det omgående. Ett riktigt bra tips!

Love C

32 kommentarer

 1. Hej Carolina!
  Så starkt av dig att berätta om detta. Varje gång du skriver något om din ångest känner jag igen mig själv. Just nu känner jag mig så ensam i detta och vet inte hur jag ska ta mig ur det vissa dagar, ett mörker och bara en en tjock tung skugga vilar kommer smygandes över mig nästan varje dag nu förtiden och det känns så hemskt när man har både familj och man som man älskar och borde känna sig fullt lycklig med. Jag är också en kreativ själ men hamnar ibland i detta vakuum av ångest som jag inte kan ta mig ur, att ligga i sängen hjälper för stunden men där kan man ju inte ligga dagarna i ända. Tack för att du delar med dig. Du är inte ensam. Din själ är vacker och känslig. Som min.

  Ska prova ditt tips.
  Ha en fin dag

 2. Moa karlsson

  Måste testas låter ju fantastiskt! Vilken dos tror du är bäst att börja med om man aldrig testat förut?
  Tack för att du delar med dig! ❤️️

 3. Markus Nilsson

  Fantastisk produkt! Själv handlar jag CBD från icbd.se och är mega nöjd! Använder CBD mot min ångest och mina sömnproblem 🙂 tar 5 droppar morgon och 5 droppar kväll, fungerar perfekt för mig! 🙂

 4. Så bra! Även jättebra för hundar, min har artros och får cbd droppar, som en ny hund (11 år)

 5. Hej. Min pappa har dött och jag har ökad ångest. Vilka kapslar kan du eller någon annan rekommendera. Tacksam för svar. Kram.

 6. Använder också CBD olja känner mig lugn o fin, inget stress, sover som en prinsessa, köper från Scandinavian Hemp

 7. Googlade ditt tips och såg att ämnet CBD är framtaget ur cannabisplantan och består av 40% av plantan. Oops! Not for me……

  1. Ja, haha det är ju precis det, det är! Precis som man utvinner olja ur annat från växtriket…. Och det är till 100% lagligt att sälja i Sverige när det inte innehåller någon THC. Men det vet du säkert inte vad det är, då du verkar helt brainwashed av svenska skrämselpropagandan… Visste du att man kan bygga hus av hampa? Kläder? Plast? Jag har hampaprotein i min smoothie på morgonen. Inget jag bli hög av kan jag lova…. (haha…) Blir verkligen rädd om hur extremt okunniga folk är. Vuxna människor med så lite kunskap.
   Cannabis är en av jordens absolut bästa och mest potenta mediciner. Japp. Där sa jag det.
   Cheers!

  2. Alla människor kan inte vara kunniga om allt så man behöver inte vara extremt okunnig eller brainwashed för att personen ifråga inte vet något om cbd. Svara trevligt om du ska skriva något.

 8. Har testat många olika leverantörer när det kommer till CBD använder kapslar då det är smidigare, kör på icbd.se nu. rekomenderas ?

  1. Hej Sara! Vilka kapslar köper du på sidan? De för 399? Undrar vilken man ska ta ?

 9. Annsofie

  Men gud tack för tipset! Verkar ju hjälpa mot det mesta, måste prova mot mina onda leder.
  Tack för att du delar med dig!
  Kram

 10. Tack för tipset!! Haft problem med ångest från och till efter en utmattningsdepression för 2 år sedan och äter antidepressiva i samband med ägglossning nu, hoppas detta kan vara ett bra alternativ till mig! Hade ju varit underbart om det kunde hjälpa mig att få en bättre sömn och minskad huvudvärk med! Klickade hem en burk så ska bli intressant att testa ?
  PS. Dina nya tavlor är helt underbara ❤️

 11. Hej Carolina!
  Vad fint att du skriver om din ångest och smärta.
  Jag skulle rekommendera att du ist för att fly från dina känslor (via mediciner) som är en del av dig skulle kunna få hjälp att hitta ett annat förhållningssätt till dem via terapi, tex via ACT (Acceptans and commitment therapy) eller DBT (dialektiskt beteendeterapi).

  Varma hälsningar
  Sara

 12. Kristina Lundqvist

  Såå glad jag blir att du också har hittat CBD Carolina :)) Jag har tagit cbd för min kroniska ryggsmärta, sömn och ångest i snart 1.5år. Tänk på dig och viljat tipsa men inte vågat. Sedan 2 månader tar jag en cbd olja från http://www.modernatur.se och den har verkligen gjort underverk för mig 🙂

  1. Hej Kristina, vilken av oljorna är det du köper ? Finns många olika att man undrar vilken man ska ha. Hälsningar Lina

  2. Kristina Lundqvist

   Hej. Jag använder sedan två månader den här 10% oljan då den funkar klart bäst :))

   http://modernatur.se/product.html?product_id=16

 13. Vad underbart för dig! CBD är en helt fantastisk -medicin- <3

 14. Eva Ryde

  Åh vad roligt att se ett inlägg om CBD, har testat detta själv i över 3 år 🙂 Sover mycket bättre och har blivit av med mycket smärta från min fibromyalgi. Köpte tidigare kapslar från scandinavian hemp, inte så jätte nöjd.. Har dock inte testat Hempy balance, är så nöjd med min kapslarna från icbd! Kanske blir att man testar det du rekomenderar i framtiden 🙂

 15. Alexandra

  Härligt! Men jag undrar om det även hjälper vid pms ? Hur lång tid tog det innan effekten kom ? Håller tummarna och hoppas du fortsätter att må bra 🙂

  1. Bra läsning i ämnet:
   http://www.cbdpriser.se/info/pms-eller-mensbesvar-detta-kan-vara-losningen/

   CBD har både muskelavslappnande effekter och är antiinflammatorisk. Många får hjälp?

 16. Spännande. Jag håller själv på att testa cbd i oljeform och har snart hållt på i en månad. Det jag har märkt är att jag sover bättre men annars är jag ännu inte säker på hur det hjälper mig. Har en smärtproblematik som är hemsk så tänker att det kanske får ta ett tag innan jag gör en utvärdering. Får jag fråga vilken autoimmun sjukdom din vän har och om hon blivit hjälpt av oljan? Eller höll hon på att testa den just då bara kanske? Kram

 17. Hellokittymamma

  Bra Carolina cbd olja är medicin för så mycket…du får smörja till hjärnan….epilepsi..bl.a parkinson…osv…
  kommer från naturen
  Fortsätt gör dej fri från ohälsan…

  1. Renuw.se har cbd produkter som är thc fria och biotillgänliga

 18. Jag har köpt kapslar! Ska testa – tack för tips! Någon som har erfarenhet av kapslar vs oljan? 😀

 19. Jag bloggade om sådana tabletter och olja nyligen och fick hem en av varje med, ska nog våga mig på att testa. Känner mig stressad att glöma bort viktiga saker, men doseringen känns lite svårt faktiskt!

  Går oxå hos Aqua dental med mina tänder!

 20. Jag blev så glad när jag läste era inlägg om cbd, känns som hopp i mörkret. Jag har enorma dalar och toppar vid mens och ägglossning, migrän, sover jättedåligt då samt blir lätt förkyld av det. Tänk om detta hjälper vid dessa pms symptom?. Ni som testat och sover bättre, tar ni kapslar el olja, el droppar. Finns det biverkningar? Lite orolig innan man testar!

 21. Hej Carolina!

  Förstår att prio 1 inte ligger för dig att svara på alla satans kommentarer och mail du får men jag testar iaf 🙂

  Haft problem men ångest och inte fan blev det bättre när jag åkte på tinnitus för ca 5 månader sen, snubblade på din blogg och läste att du använder CBD olja/kapslar, nu till min fråga, jag äter idag SSRI tabletter och såg att även du gjorde/gör det, kan man blanda CBD och SSRI preparat? gör du det? less på att som du skriver att känslorna och sexlivet blir stendött, hade varit fantastiskt om detta va ett alternativ!

  Ha det bra Carolina, du är grym!
  Mvh Sandra

 22. Handlar CBD från http://www.naturalhemplife.se och är nöjd!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *