The dream is near

Hej finingar! 

Idag är det fredag och det betyder mys med familjen. Vi äter hemmagjorda hamburgare och gör juice och till fredagsmys får tjejerna tärnade grönsaker med dipp (gott och nyttigt)! Snart är det Idol och då vill vi kolla på tv. 

Imorgon är det sista dagen på min utställning i Stockholm. Mellan 12-16 är det öppet! 

Kom och kolla, ni kan inte missa detta. 

Jag är så tacksam över alla er som kommit. 

”Denna tavla är en av mina favoriter för jag älskar att vara påväg och här är jag påväg till något mycket bättre. Jag ska fånga min dröm, jag vågar vara naken inför det som komma skall. Det är power, att visa sig svag och våga säga vad man verkligen vill och vad man drömmer om. Det finns inga fel, allt är rätt. Jag ska vandra mot mina drömmar. ” 

Massor med kärlek 

Carolina 

5 kommentarer

 1. Dina tavlor är så vackra, du är så duktig.

 2. All kärlek till dig Carolina! Du är så duktig ?????

 3. Lena Sunden

  Hej Carolina! Jag åker tunnelbana nu och kommer till din utställning! Ska bli roligt att se på dina tavlor och träffa dig!
  Hälsningar,
  Lena

 4. Åh nej missar din.utställming… Ligger hemma med.sån.ångest, klarar knappt gå ut. Hade så önskat att få se dessa bilder. Jag ser mig själv i dem.otroligt mycket. Fast att jag inte hann… Nu blir min.ångeat ännu sämre. Villa bara gråta.

 5. Wow fin!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *