HÖSTEN ÄR HÄR

AUTUMN IS A SECOND SPRING WHEN EVERY LEAF IS A FLOWER.

Hej finingar! Alltid när hösten kommer vill man byta hårfärg, iallafall jag. Jag skulle vilja ha mörkrött… men … sen tänkte jag en gång till. Och det fick bli den här vackra färgen! Vad tycker ni? 

Love C 

14 kommentarer

 1. Skitsnyggt! ??????

 2. Mängden av hår gör att det ser onaturligt ut.

 3. Veronika

  Superfint i de nya färgen! Passar dig perfekt, annars blir du för lik mig hihi. Kram ☺??

 4. Hej Carolina!

  Du är så fin i den färgen på håret och läppstiftet klär dig verkligen.
  Dessutom är du väldigt vacker med bara lite mascara, du behöver inte mer för du är vacker ändå.

  Har du helt slutat med löshår?

  Kram Iréne

 5. Hej snygging!! Super snyggt är det:)) men du är såå fin alltid …..fortsätt att vara den du är<33
  Stor kram:)))

 6. Kan inte se någon skillnad…..

 7. Fredrika

  Grymt fina bilder! Du är så galet vacker när du bara är dig själv utan konstiga poser, keep it up gorgeous woman! 🙂

 8. Vad har du för fint läppglans/läppstift?! Kram

 9. Ser att du satt in extensions igen. Snyggt. Jag också. Sa att jag aldrig skulle göra det igen men – here I am! Känns så himla bra men en förtjockning av det nordiska håret…

 10. Superfint! Vad heter färgen? / Louise

 11. Vad du är vacker Carolina! Gillar dina snygga natural brows extra! =) Jag vet inte om jag har skrivit på din blogg någonsin förut men känner denna morgon att jag vill sända ut lite Kärlek! För två år sedan mådde jag mkt dålig pga av att det mesta i livet fick sig en trubbig törn. Minns hur jag brukade läsa din blogg och att det gjorde mig gladare. Tack för din positiva energi! Den tar sig fram genom varenda skärm. Tack även för att du visar när du har dina sämre dagar. Du verkar vara en fin själ. Ha en underbar dag! /Sara

 12. Herre jäklar vilka fina ögon du har! De kommer verkligen fram när du inte sminkar de så!

 13. Snygging! Älskar Gottex suiten på din header, riktig bomb!

 14. ”Mina flickor ska växa upp i den här världen där man ska vara anorektisk för att vara ok, och det är fan i mig sjukt” sa du när du gästade Anitha. På vilket sätt hjälper du till genom att ändra dina bilder så du ser anorektisk ut i ansiktet? Du är den snyggaste kändistjejen, men det sitter inte i längden på tänderna, höga kindben eller att du inte har någon rynka. Det är ditt inre ljus som lyser genom ögonen, din glädje och styrka. Jag hade älskat att se mer bilder där du visar upp din kurviga kropp (som du säger du har i anithas program) du gömmer den i stora kläder som att du skämms över din kropp. Jag vill bli inspirerad att visa upp mina kurvor! Jag uppfattar det som att du skäms för dina kurvor. Hoppas du aldrig blir så utmärglad som på bilden ovan. När man lyssnar för mycket på andra tappar man lätt bort sig själv. #Timglasrules

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *