Tänder och stress

Hej vänner!

Nu ska jag berätta något för er!

Mina hörntänder har tappat sin ursprungliga form, de har tyvärr slipats ner genom åren som har gått. Jag gnisslar tänder på nätterna och kanske beror det på stress? Jag vet inte riktigt. Men under en tid har jag börjat känna mig lite obekväm med det. Därför har jag nu tagit tag i den saken!

Se bilden nedan, det här är mina tänder just nu:

Jag hittade en gammal bild på mitt leende som bara är 7 år gammal och där ser man stor skillnad på längden.

Se nedan… ett jättefint bett enligt mig. ?Alla tänder var lika långa och vackra! Tänk att man igenom gnissling kan nöta ner sina hörntänder så mycket.

Jag googlade runt och hittade AquaDental som har flera specialister på just estetisk tandvård.

Första besöket hade jag för en vecka sedan … Jag tog lite bilder 😉 Då utförde de en röntgenundersökning, det tas fotografier och tandläkaren tar avtryck för att kunna ta fram en modell på hur tänderna kommer att se ut.

En vecka senare var jag på det första återbesöket, då får man se de nya tänderna och prova modellen för att avgöra om man tycker att det nya leendet passar resten av ansiktet. ? Tandläkaren ger ett prisförslag och berättar hur många besök som kommer att krävas innan behandlingen är klar.

Nästa vecka får jag mina nya lite längre hörntänder. Åh vad jag längtar! Visar er resultatet då!

Love C

15 kommentarer

 1. Så lustigt sammanträffande att det var just när jag visade mitt nya smile med långt hår och vitstickad mössa 2013, som jag blev mer stalkad och med inbrott i mina rum. Akta dig för det! (Jag hade problem med mina tänder i flera år innan jag fick hjälp som dessutom försenades pga pengabrist, innan jag fick hjälp via fondmedel tillsammans med socialen.)

 2. Inte for att lata som en bitch, men fixa horntanderna? De syns ju inte. Carolina du ar supersnygg, precis som du ar!

 3. Fullkomligt vansinnigt. Denna trend med fasader har gått över styr. Slipa ner och förstöra sina egna tänder när man har så fina som du Carolina?
  Jag säger det igen… Vansinnigt!

 4. Gör det ont att göra?

 5. Det är ju supercharmigt….just hörntänderna får dig att sticka ut extra…..
  Förstår inte varför du vill plasta till utseendet som Hollywood stjärnorna gör…det kommer endast se stelt och onaturligt ut…

 6. Why why why? You have the most fantastic smile…!? Seriously Carolina. Recently you have had so much done in your face. It shows on your pictures. Are you sure there is not something else wrong??

 7. Du har för mycket pengar och för mycket fritid 😉
  Att du orkar haka upp dig på alla detaljer hit och dit 🙂
  Du är så snygg som du är, varför förstöra något som är så fint för något som inte är för evigt?
  Hej hopp!

 8. Nej, nej! Jisses vad onödigt men mår du bättre så…..näe!!!

 9. Men du skämtar nu va? Förlänga hörntänderna??? Förstår du vad du gör?
  Varför? Det är sjukt. Jag vill inte vara elak, men om du tycker att det här är något du behöver göra, och något som du ”gläntar till”…
  Då har du problem. Tandläkare som håller på med det här är inte seriösa.

 10. Nej, nej gör inte…..charmigare leende får man leta efter.Har själv gjort och ångrar mig.Hade nervverk i 6 veckor.Titta bara på skräckexempel som Book,Perellie vitaste vitt staket.

 11. Jag undrar hur du mår innerst inne Carolina? Jag som under många år gillat dig för ditt raka sätt, din konst och ditt driv har den senaste tiden reagerat bland annat på din överdrivna konsumtion. Jag känner inte heller längre igen ditt ansikte. Och nu detta! Förlänga dina hörntänder?!? Som redan är så fina? Något är galet här. Jag tycker du ska läsa om dysmorfobi. Det skriver jag till dig av omtanke och i all välmening. Kärlek till dig!

 12. Älskade Carolina! Gör det inte!! Du är världens finaste precis som du är!!! Jag hade gjort vad som helst för att ha de tänder du har nu. Men konstnärlig som du är så ser du kanske ditt utseende också som en konstform. Vilket är inspirerande på ett sätt. Oavsett så är du min förebild. Kram från en 40-årig karriärist som skriver sitt livs första inlägg på en blogg ☺️

 13. Jag fattar ingenting. Nej, Carolina jag ser inget fel på dina tänder.

 14. Lena Wistedt Magnusson

  Varför alla dessa negativa kommentarer? Carolina är vuxen och klok och har alldeles säkert övervägt detta. (Både för – och nackdelar)

 15. […] jag hade börjat känna hur mina hörntänder äkta men säkert slipas ner. Läs tidigare inlägg här. (där ser ni också hur mina tänder såg ut för några år […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *