TOBBE LARSSON

God kväll mina gossingar!

Jag har precis kommit hem från Göteborg och ligger nu med tjejerna i soffan. Vi kollar bamse och bara myser innan det är läggdags. Jag ville bara kika in och ge er ett litet kvällstips! Tobbe Larsson, en väldigt god vän till mig har precis haft sin serie premiär TOBBECAMP 2017, det är en hästserie för alla oss som älskar hästar! Den är fantastisk. MISSA INTE!

Här ovan ser ni avsnitt 1

Love C

4 kommentarer

 1. Hej! Jag undrar vad du gör att att få så ungdomlig hud, Några tips? 🙂

 2. Hej Carolina.
  Min mamma älskade dig av nån anledning.
  Du är flummig.
  Du kanske kan hjälpa andra att förstå hur min förlossning gick till och hur Elisabeth dog. Skicka ett mail till mig så att vi kan träffas och reda ut begreppen.
  Kram Samira.

  1. Är du störd? Sluta skriva sjuka saker!

 3. Linda Björkqvist

  Hej Carolina! Jag lyssnade precis på podcasten med dig och Nemo. Du pratade om att du är rädd för att dö, såhär mitt i livet. Jag blev så berörd, för jag är precis där. Mitt i livet och ska dö för tidigt. Jag är 45 år, är gift och har två barn. I julas fick jag veta att jag en massa cancer i min kropp. Det går inte att bota. Jag får cellgifter för att försöka förlänga livet. Men ingen vet hur lång tid jag har kvar, månader eller år. Det här har varit den värsta tiden i mitt liv. Jag mår inte bra av behandlingarna och jag går här och väntar på döden. Det känns som om jag bara har en lång svart väg framför mig. Vid vägens slut väntar döden. Jag får panikångestattacker ganska ofta. Jag är så rädd för den sista tiden innan jag dör. När jag ligger i sjuksängen och mina anhöriga står runt mig. Jag får sån ångest av att tänka på att jag ska lämna min familj. Andra säger att vi ska ”göra roliga saker och skapa nya minnen”. Det är inte så lätt när man lever på sjukpenning. Jag hoppas jag inte spär på din ångest med det här. Ville bara berätta min historia. Jag tycker du är en sån härlig person. Jag vet inte ens om du läser det här…. Kram från Linda

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *