MY WEEKEND

Gokväll finingar! 

Haft en mysig helg med morfar och Msrita och deras hund Ruffo som varit på besök från Helsingborg. Allt har varit supermysigt förutom Adele som vaknade med värsta krupp anfallet i Fredags natt. Efter en tuff vecka var jag riktigt trött och hade somnat in djupt. 

Klockan 01.00 vaknade hon och kunde inte andas. Det är verkligen panik. Alicia hade det mycket när hon var liten men Adele har haft mer jobbig hosta. Men nu var det hennes tur. Jag var så trött så jag vet knappt vad jag gjorde förutom att lokalisera en sån där aromir. 

På lördagen var det Halloween här på ön  för alla barn, tjejerna ville klä ut sig till Tigrar, jag antar att allt funkar! ? vi hann med att besöka Greve Dracula innan Adele blev dålig igen och det blev lugn hemma kväll! 

Idag har tjejerna varit med Alexander jag har andats lite, ibland kan 1 timme på soffan göra Susen för mig, sen bakade jag och Alicia världens godaste äppelpaj! Myssöndag! Just nu försöker jag lägga Adele som vägrar sova, hon ligger och vänder och vrider på sig… själv är jag så trött så jag skulle kunna somna sittandes…. 

Ny spännande vecka väntas! På fredag öppnar vi upp Gynning Design och Gynning Jewlery på Birsta City i Sundsvall! Ska bli sååå spännande! 

Vi hörs snart! 

Love C 

2 kommentarer

  1. Du verkar vara en sån härlig mamma! Låter som ni haft en superhelg! Kram till er!

  2. God kväll på dig med! Tack för fina bilder!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *