Risifrutti utan tillsatt socker!

I samarbete med Risifrutti

Jag liksom många andra vet att socker inte är speciellt bra för kropp och knopp så jag försöker dra ner på sockret… Ni som har följt mig ett tag vet att jag är besatt av just sötsaker, jag bara älskar det! I somras drog jag och min svägerska rejält ner på sockerintaget något som var välbehövligt för oss båda. Det resulterade i en piggare kropp med mer balanserad energi!

Tyvärr är det alldeles för mycket socker i de flesta produkter man har hemma och även jag som vuxen har svårt att hålla koll. Därför vill lyfta den nya Risifruttin utan tillsatt socker. Det är faktiskt ett gott, enkelt och mättande mellanmål som under stressiga dagar är perfekt att ge mina små änglar när tiden inte riktigt räcker till med en bas av naturliga ingredienser från mjölk, grädde, ris, frukt & bär.  Produkterna är sötade med steviolglykosider som framställs av den naturliga växten Stevia. 🙂 Ett perfekt mellanmål även för mig!


Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *