The Healthy Box by Carolina Gynning

Hej mina fina läsare!

Jag har fått möjligheten att skapa min alldeles egna hälsosamma box tillsammans med The Healthy Box och ser ni vilket kalas jag fick ihop? Den är så lyxig, den är ekologisk och väldigt trendig om ni frågar mig. Den innehåller både ätbara produkter men också lite skönhet precis som jag vill ha det!

The Healthy Box by Carolina Gynning innehåller Mindfuel Chiapudding och Loving Earth Raw choklad från Quality Brands Sweden, Ekologiskt ordnötssmör 5-pack från Green Choice, Fairtrade/Ekologiskt Decaf bönor från Molinari, Ekologisk Inner Harmony té från Yogi Yea, Ekologiskt schampoo och inpackning från Babyface.se, Sockerfri Kexbar från Nicks, Proteinella – proteinberikad hasselnötskräm utan tillsatt socker från HelalthyCo, Brow Gel från Rapide for Brows och Naturlig närproducerad Honung och Bisalva från Munkens Hälsa

JUST NU HAR JAG ÄVEN ETT ERBJUDANDE TILL ER MINA FAVORITER
För er som är sugna att beställa en prenumeration på The Healthy Box (utöver min underbara box) så får ni en exklusiv rabattkod på 20% på prenumerationsboxen (första boxen i prenumerationen) med koden Gynning20

Den kostar 299 kr att beställa med ett innehåll värt 712 kr. Min box levereras mellan den 20-24 November.

Här kommer även ytterligare lite information om The Healthy Box för er som vill veta mer! Det  är en prenumerationstjänst där du får hem en box med nyttigheter varje månad. Det innebär att du får chans att prova nya spännande hälsoprodukter levererat till ditt hem. Varje år släpper de ca 4 st Limited Edition boxar med underbara influencers. Deras mål är att göra Sverige hälsosammare! Bra va? 🙂

Hoppas ni gillar min hälsosamma blandning, det är inte varje dag du kan äta nutella som frukt 😉 för det kan jag lova er, denna nyttiga proteinellan är to die for! Jag skulle kunna skriva länge om produkterna som ligger i min box, men då blir det ingen överraskning. Jag tycker ni beställer hem en liten box så diskuterar vi här på bloggen sen om vilka produkt vi gillar mest.

Love C

6 kommentarer

  1. Fasen va kul! Beställer en imorgon 🙂

  2. Vilka lyxiga produkter <3 Har beställt en nu och längtar tills den kommer 🙂

  3. Men åh vad kul!

  4. Tack för idag Carolina ♡
    Super kul att träffa dig i Birsta och tack ännu en gång för att du var beredd att slänga dina kuddar på golvet för min skull ♡

  5. Vad är det för rött läppstift (plus ev andra läpprodukter) i de översta bilderna? Urläckert!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *