DREAM ABOUT ME

“I believe in everything until it’s disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it’s in your mind. Who’s to say that dreams and nightmares aren’t as real as the here and now?”


Hej finisar

Just nu sitter jag på flyget som ska ta mig och Angelica till ibiza, här är det snabba ryck haha. Jag hann nästan bara hem och vända igår efter Sundsvall som jag ska berättar mer om ikväll tillsammans med massa bilder på min alldeles egna butik! Tack alla ni som kom, jag är helt överväldigad och lycklig! Vilket fantastiskt starkt team vi är på Gynning design / jewelry.

Jag hann trots allt flängande få till en gosig kväll med tjejerna igår så vi hann ladda på varandra med lite kärlek. Vi åt tacos, lekte med lera och kolla idol. Jag ska bara vara borta i tre dagar den här gången så det kommer gå bra, men Gud vad jag saknar mina gossungar!

Nu lyfter vi

vi hörs sen

love c

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *