FIRST NIGHT IN IBIZA

Hej finingar!

Igår kväll landade jag och Angelica på Ibiza och träffade upp vår kompis Jessica!

Jag var tvungen att åka ner för att hämta hem konst jag ställt ut här nere. Nu har nästan alla ställen här nere stängt, så planet var helt tomt.

Jag var på invigningen av min nya butik i Sundsvall i torsdags, sen kom jag hem i Fredags och var hemma bara över kvällen och morgonen och gossade med tjejerna. Sen var jag tvungen att åka igen…. jag hatar att åka ifrån familjen.

Men i mitt jobb är det ju omöjligt att inte vara iväg någonsin. Jag tar alltid med mig barnen men ibland behöver även jag ett litet brejk. Just nu är jag trött in i själen. Jag sover inte så bra, jag har mycket i huvudet. Och jag vill bara känna fred med mina känslor men det är kaos. Värsta känslan.

Är på Ibiza min drömplats men längtar ändå hem efter Alexander och barnen. Det är jobbigt men jag är bara här till Tisdag så jag ska försöka njuta lite.

Jag är så himla dålig på det bara. Jag fastnar lätt i negativa spiraler i huvudet.

Nu ska jag vila en liten stund sen drar jag och börjar hämta mina tavlor och design. Vi hörs snart!

Kära ni Love

Carolina

5 kommentarer

 1. Hej Carolina.

  Jag relaterar till mycket av det du skrivit om oro och ångest. Jag gnisslar också tänderna i perioder. För mig är det ofta när jag är stressad inuti, och har funderingar kring livet som inte alltid får komma fram i vardagen. (att man kanske inte är på sin rätta väg på ett eller annat sätt. det kan vara svårt att veta VAD det är som skaver, men man vet att det är något. kroppen visar på något sätt vägen liksom.)

  För mig eskalerar grubblerierna/ångesten/oron ofta när jag har brist på återhämtning i vardagen (och det kan även bli värre om jag inte är vaksam på vem jag umgås med tyvärr). Så mitt tips är att verkligen försöka få in den återhämtningen som DU mår bra av! (två av mina favoriter är att bada i havet & att ”göra” restorative yoga). Försök ladda batterierna på ditt eget sätt liksom.

  En kompis som jobbar i hälsokost har också gett tipset att äta tillskott av magnesium. Tydligen är det en vanlig brist som många av oss har. Magnesiumbrist kan leda till ångest. Kanske värt att prova 🙂

  Kram till dig fina <3

 2. Anna venezia

  Oh Carolina vilken underbar klänning du har på dig. Var får man tag på den någonstans?
  Ha det så bra på Ibiza!!

 3. Sluta va så snygg hela tiden! ?
  Njuuut skönt och va ensam ibland utan barn och gubbe Hahaa!!
  Vart kommer den fina klänningen från säkert as dyr men hoppas inte.
  Kram

 4. Hej Carolina
  Du skriver så bra, känner igen mig i det där och inte kunna koppla av när man är utan sina barn. Har också två underbara döttrar fast de är yngre än dina. Fast det är då man skulle kunna sova så går det bara inte man vill bara ha deras små armar runt halsen. Det är så kul vi är precis lika gamla, såg precis att vi fyller år samma dag och du är ju också 39?! Roligt att läsa din blogg om livet- känner igen många av de tankar du har om barn och familj osv. Ska fortsätta följa dig, tack för en bra blogg❤️

 5. Du skrev förut om en medicin du börjat ta.Fungerar det inte längre?
  Jag har tagit magnesium sedan 1 månad tillbaka o sover bättre än förut. Inte varje natt men bättre. Magnesiumbrist är vanligt idag o ger många symtom.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *