Forever Living

I annonssamarbete med Forever Living Products har jag fått chansen att testa deras produkter. Länge har jag känt till dom eftersom dom sedan länge haft deras berömda Aloe vera-dryck, som nog många av er testat.

Infinite by Forever är en avancerad hudvårdsserie, som jobbar för att minska utseendet av fina linjer och rynkor, förbättra hudens jämnhet och som ger dig känslan av en återfuktad och strålande hy. Forever har nu gjort hudvårdsprodukter baserad på den finaste Aloe veran tillsammans med det bästa från vetenskapen och naturen. Något också som jag håller varmt om hjärtat är att produkterna INTE är djurtestad. Dom är också fri från parfym, silikoner, sulfater och parabener. Perfekt också för både jag och Alexander kan använda produkterna 😉

Serien innehåller fyra produkter som är rengöring, serum, ansiktskräm och kosttillskott som tillsammans förbättrar hudens lyster.

 Klicka här för att läsa mer om serien, även där kan du hitta återförsäljaren närmast dig. Passa på för produkterna säljer slut snabb och dom har precis kommit in i lagret 🙂

Love C

8 kommentarer

 1. Lena Jakobsson

  Måste säga att de där glasögonen klär verkligen dig

 2. Carolina! Det är en sådan GLÄDJE och STOLTHET att just DU är utvald till att få njuta av våra produkter! Du är en stor förebild för mig så jag blev fantastiskt glad när jag fick höra nyheten om att du nu fått vår underbara Infinite till dig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du blir lika nöjd som jag är.
  Ser fram mot dina inlägg och tankar kring produkterna!
  Varm innerlig kram Mimmi

 3. Linda Ohlsson

  Jag håller helt med dig! En fantastisk serie som är bra för både huden och omvärlden samt ger både en fantastisk känsla och resultat.
  Kul att läsa att du gillar den ?

 4. Kan bara hålla med dig, den gör verkligen skillnad ? Kul att läsa att du testat den och att du gillar den? Och som du skriver så det bästa med den är att den inte är testad på djur, samt att den är så ren ?
  Ha en fin dag! Med vänlig hälsning, Malin

 5. Åh så himla roligt!!

  Älskar produkterna så himla mycket 😀

 6. Kan bara instämma, Infinite serien ger verkligen resultat, jag både använder och säljer produkterna.

 7. Ann-Maria Gustavsson

  Ja jag kan bara hålla med dej…Kul att du gillar produkterna…Har själv testat det…säljer det även…

 8. Maria Nilsson

  Sååå roligt att läsa det du skriver Carolina Gynning, kan bara instämma i det du skriver ❤️???? Jag fastnade direkt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *