MY SECRET IBIZA

NU KAN NI ÄNTLIGEN FÖRBESTÄLLA MIN EFTERLÄNGTADE BOK MY SECRET IBIZA HÄR! FÖRVÄNTAD LEVERANS VECKA 48 ❤️

JAG ÄR SÅ LYCKLIG ÖVER INNEHÅLLET I DEN HÄR BOKEN. DET ÄR INTE BARA EN BOK OM IBIZA… DU FÖRTROLLAS IN I DJUPET AV MITT IBIZA DÄR DU KOMMER FÅ UPPLEVA VACKRA PLATSER, LÄSA OM MÄNNISKOR SOM LÄNGST VÄGEN HAR BLIVIT EN DEL AV ÖN & NÄRA VÄNNER TILL MIG. URKLIPP FRÅN MINA GAMLA DAGBÖCKER & MYCKET MER.

LOVE C

4 kommentarer

 1. Vad hände med hörntänderna? Spel för gallerierna? Endast reklam för kliniken va?

 2. Längtar att få läsa din bok Carolina !
  Ha en skön helg <3

 3. Va spännande! Håller med ovanstående, ska bli kul att få läsa din bok! ?
  Ha en fortsatt trevlig lördag. Kram Marie

 4. Erika Jonsson

  Jag älskar Ibiza! ? Ser fram emot din bok och alla tips!
  Varma hälsingar Erika

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *