LÖRDAGSGOSS

MYSIGT LÅT TIPS
https://open.spotify.com/track/7s3doqGOfHZe3L7LHwNafq

Hej finingar! 

När hösten kom var jag deppig, ville ha kvar sommaren och solen. Men sen började jag tända ljus, rensa ut. Laga mustig mat och helt plötsligt älskar jag hösten. För mig var gårdagen en dag att minnas min mormor, farmor och farfar, min gamla styvfar Jan, människor som funnits i mitt liv men som nu är borta. Människor som betytt något på vägen. Men jag kände oxå ett enormt behov av att rensa, jag rensade varenda rum. Allt gammalt skräp tog jag bort och det blev så vackert och rent. Det kan vara tråkigt under tiden, men så skönt efter. Hela livet känns renat. Man kan andas igen. 

Ta hand om varandra i höstmörkret! 

Kärlek 

Carolina 

4 kommentarer

  1. Du har sånt fint hippiehus Carolina! Så avis 🙂 Ser väldigt ombonat och trevligt ut ?

  2. Vad kommer din mysiga grå tröja ifrån?
    Kram

  3. Bästa Carolina har frågat förut även skickat mail men inget svar men nu provar jag igen skulle så gärna vilja veta var man kan få tag i din fina Smeg brödrost såg att den fanns på bild från din nyöppnade butik i Sundsvall MVH Annika

    1. Det är ju bara att Googla?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *