MAMA PODDEN

Fotograf  Magnus Ragnvid.


God morgon finisar!

Nu är avsnitten med mig i mama podden ute!

 LYSSNA HÄR

5 kommentarer

  1. Du är grym! Så himla skönt att höra att fler supermammor har sina brister och skriker på sina barn ibland. Det var något jag aldrig trodde att jag skulle göra innan jag fick barn men så kom alla dessa trotsåldrar. Man är ju inte mer än människa. Men den ångesten man får efteråt. Usch, usch! Tack för att du är du. Puss och kram

  2. Hej Carolina, jätte fin cover på er <3 brukar läsa din blogg men inte skriver några kommemtarer. Men sist du pratade om ett ämne som jag är nyfiken, "hypnosterapi" har jag funderat och velat veta mer för jag vill gå i hypnosterapi. Jag undrar om du kan maila mig någon namn som du rekommenderar för att gå till? Vore jätte schysst.
    Tack i förväg Anna

  3. Så bra program, skönt att höra att man inte är ensam i sina känslor:) tack! Emma

  4. Fantastisk fint och ärligt beskrivet❤️❤️❤️

  5. Åh vad bra den var! Kände igen mig i mycket och du är så bra på att berätta, tycker du borde vara med i radio varje morgon, då skulle jag lyssna! Ha det bra, hejrå

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *