IBIZA SUNDAY MARKET

Hej finingar! Idag är det en fantastisk dag!

Min syster och hennes flickvän sofi fick sitt första barn. Imorse vid 07.00 kom en lite pojke vid namn Zigge till världen. Så idag är jag stolt moster❤️❤️❤️❤️❤️❤️? ska försöka hälsa på imorgon så ni får lite bilder!

Men Idag är det kallt och ett av elementen har lagt av på Hippie huset så jag håller på att frysa händerna av mig. Gud så jobbigt! Måste tända en brasa men har inga bra tänd saker, så nu har jag lagt mig under täcket för att inte frysa ihjäl! Får värma mig en stund sen fortsätta måla..

Idag längtar jag till Ibiza!!!

Här kommer lite bilder från marknaden, SAN Juan på söndagar min absoluta favorit. Den är liten och underbar!!!

Love c

1 kommentar

  1. Nämen va kul! Stort grattis till din syster 🙂 Så mysigt med barn ?? Kram till er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *