MAT.SE

I SAMARBETE MED MAT.SE

Hej finisar!

Nu ska ni få läsa något väldigt intressant.

Det är sällan lustfyllt att springa runt med två småbarn i gångarna på ica en torsdagskväll och hetshandla inför helgen efter en fullspäckad vecka, det kokar i mig, efter dagis vill jag bara hem.

Tänk att få slippa detta? Ja, jag tänkte som ni, det är för bra för att vara sant. Men det är så sant som det är skrivet. Jag kan äntligen sitta i soffan och storhandla i mina mjukisar på MAT.SE  ända fram till 00:00 på natten om jag så vill det och få det levererat till mig dagen därpå. Leveranstiderna är väldigt flexibla.

Inte nog med det. De har väldigt bra kampanjer & ett brett ekologiskt sortiment. Det är som att nätshoppa på H&M fast storhandla mat, det känns faktiskt trevligt att få handla i lugn & ro. Man klickar bara ner det man vill ha i korgen, lätt som en plätt! Barnen får sitt lördagsgodis, vi får färska räkor & allt som vi vanligtvis köper i butik. Inga konstigheter alls. Priserna är bra & leveranskostnaden ligger under 50:-

Testa du också! Om du är ny kund får du 200kr rabatt när du handlar för minst 500kr om du uppger GYNNING

Jag fick ett sms på morgonen därpå att leveransen skulle komma som planerat! Härligt med bekräftelse! Och MAT.SE rullade in i tid. Chauffören kom upp så snällt med mina kassar, jag slapp till och med kånka på de 😉 det är lyx det här med teknikens under… Tänk vad man kan spara tid till annat som faktiskt är kul.

Maten kom i söta kassar, väl inpackat. Både färska, frysta & torra varor.

Rökta räkor med tillbehör! Muuuums

Barnen älskar också räkor!

Och till efterrätt blev det glass i stora lass! ?

Love C

3 kommentarer

  1. Ja det har funnits väääldigt länge ??

  2. Hej

    Vart kommer den fina orangea toppen ifrån?

  3. Kanon! Det ska jag prova 🙂 Trevlig helg till dig och din fina familj ❣️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *