Be a woman of confidence

Be a woman of confidence, not cockiness. Know your boundaries, set no limits. Speak your kindness and turn your back to conformed groups. The only way to be a woman of change in this world, is to walk what you talk and set your own soul free first.

Hej finingar!

Ledsen för sen uppdatering idag. Dagen har gått i ett. Men vilken vacker dag, det värmer hela min själ när solen skiner!

Jag stannade vid Drottningholms slott hoppade ur och bara promenerade runt lite i solen. Sedan blev det spännande möte med ett produktionsbolag i Stockholm. Kanske blir lite ny tv i framtiden vi får se. Jag hade egentligen helt stängt den dörren… men när det kommer roliga förslag blir jag faktiskt sugen. Vad känner ni tycker ni jag ska göra mer tv…? Hade ni kollat om jag gjorde ett tv program?Njut av kvällen!

Love C

11 kommentarer

 1. Behåll pagen, så grymt snyggt⭐️? tack för allt du gör och delar med dig!! Kram?

 2. Behåll pagen Snyggaste frisyren på dig ser så mycket yngre ut och fräsch.

 3. Självklart hade jag kollat!
  Du var grym i idol. Du är så sprudlande, äkta, härlig, glad, spontan och rolig att se i tv-rutan!
  GO for it!!!! Jag skulle vilja se dig i bonde söker fru, Idol eller Eller Talang

 4. Vackra du var är din jacka ifrån? Kram Ulrika

 5. Christina

  Hej Carolina! Just nu läser jag alla dina böcker du har skrivit. Dom är riktigt bra och roliga. Klart du ska göra lite Tv. Dom program där du har varit med i har varit bra. Trevlig Helg Christina

 6. Jaaaa gör det! Du har en sån härlig utstrålning och energi ?

 7. Hej! Jag hade absolut kollat. Du sprider härlig och varm energi! Du ser förresten superfräsh ut, älskar håret!!! Kram / Jenny

 8. Jag tycker att du kan föreläsa om konst och konsthistoria. Färgvetenskap, material, hur du upprätthåller en god dialog med de du köper dina material av och gallerister. Du måste ha en hel del kunskap om detta! Det hade varit väldigt intressant och lärorikt att lyssna (typ Sveriges radio) på :). You can do it – du behövs där ute i vetenskapen kära Carolina!!! 🙂

 9. Har sett det mesta på tv med dig o gillar allt jag sett ??

 10. Michaela

  Jaaaa mer tv! Det har man saknat!

 11. Absolut rätt hårfärg till dig. Dina ögon framhävs. Var har du köpt den snygga jackan. Tycker du skall ha ett tv program om konst o design o bjuda in olika konstnärer för att diskutera material, färg etc,etc, etc,

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *