“The world is broken he said, how will you fix it? 

I don’t think anyone can fix it but we can teach ourselves & eachother to focus on the good and the important and maybe little by little this place won’t feel so heavy.”

Hej finingar!

Måndag idag och det har varit RYSLIGT kallt. Jag har fryst händerna av mig, jag tappade den ena vanten. Vet ni hur många ggr jag tappar den ena vanten på vintern…typ 100 ggr. Det blir väldigt dyrt jag vet men med vantar är jag OTROLIGT SLARVIG. Det är som om någon äter upp dem, helt plötsligt finns de inte där längre.

Jag har varit inne i Stockholm på möte sedan varit i studion och planerat en spännande grej jag tänker släppa snart och sedan har jag varit och tränat. Jag är inte ett dugg sugen på att träna när det är kallt och jävligt ute. Jag vill bara lägga mig i soffan med 100 filtar, men sedan biter jag ihop och tvingar mig dit. Och efter mår jag prima och är väldigt stolt över mig själv. Styrketräning stod på schemat. Imorgon ska jag hoppträna igen på bästa Cardo.

Nu är det bara två veckor kvar till Frinds Arena… Oh my god…. så spännande!!!

Nu ska jag busa med mina tjejer innan det är dags för kvällsrutiner!

Älskar btw dom här nya bikbok jeansen (såå billiga) och min nya davida tröja!

Massor med Kärlek Carolina

6 kommentarer

 1. Du har inte fattat ett skit. Hur kan du skriva de orden och samtidigt bära päls?????? Fokusera på det goda my ass…

  Jag vill tycka bra om dig men du gör det väldigt svårt då du presenterar så sjukt dåliga val hela tiden. Sorry.

  1. Läs inte bloggen då? Sluta följa henne på insta om det nu är så jobbigt och se hennes ”val”.

 2. Känner exakt samma sak med träningen just nu, men pallrar mig iväg ändå och mår sååå mycket bättre efteråt! Det är den här kylan och mörkret som lägger sig som ett märkt täcke över en ? Måste även säga att du passa väldigt bra i kort hår ?? Kramar

 3. Hedda, Carolina har på senare tid uppmärksammat klimat, miljö och att vi ska värna om djuren. Hon verkar ha fattat att hennes döttrar måste ha en frisk välmående planet att växa upp och leva på, men sedan lever hon ändå på med sin överkonsumtion, flygresor, att köpa och bära päls osv osv alltså en sjuk dubbelmoral. Och då måste vi läsare få poängtera att det rimmar väldigt illa med hennes förskönade ord om att ”hon hjälper till att rädda vår planet genom att skänka pengar till en eller annan organisation..”
  Men hennes döttrar kommer att upptäcka denna dubbelmoral framöver och då kan hon ju stå till svars inför dem och förklara hur hon tänkte; hästarna i stallet och katterna runt hippiehuset ska vi värna om men alla de djur som plågats och sprättats upp för att bli kläder åt mamma de är det skitsamma med?

  Och svar ja, jag kommer sluta läsa denna blog eftersom Carolina har så svårt att leva som hon lär. Alla fina ord här saknar själsligt och moraliskt innehåll.

  1. Jag förstår din poäng men ditt sätt att uttrycka dig är allt annat än trevligt. Det är upp till hennes döttrar att välja om dom ska konfrontera senare i livet och ingenting du behöver lägga energi på. Och du måste förstå att alla bidrar med det man kan och vill och måste kunna leva sitt liv som man vill utan att hela tiden behöva förklara sig.

 4. Du ser amaaaazing ut! ??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *