I SAMARBETE MED

MAYBEAUTY

Hej finisar!

Idag har jag flängt runt överallt som en dåre, det är fullt ös nu innan jul! Haha! Man det är ju sådär när man har tusen drömmar!

Och tänka sig, om exakt en vecka har jag bok release! Så spännande! Som jag har längtat efter den här dagen. My secret Ibiza har varit ett väldigt långsiktigt projekt som äntligen är klart. Kan knappt hejda mig!

Bakom alla upptåg kommer den ​mörka​ ​vintern​ ikapp mig och ​gör​ ​sig​ ​påmind​! Så igår bestämde jag mig för att rå om mig själv! Känner ni igen er? Det är inte kul när huden blir blek, livlös och torr… Så jag tände​ ​en brasa​ ​och​ ​lyxade​ ​till​ ​det​ ​med​ ​en​ ​härlig​ ​lermask från may beauty som heter the incredible pore mask.

Jag ville testa den här produkten för att den stänger​ ​porerna​ ​och​ ​gör​ ​de​ ​betydligt​ ​mindre​ ​efter bara​ ​en​ ​användning. Vilket resulterade i att jag fick tillbaka min lyster om kinderna. Det gäller att ligga på topp när man syns överallt 😉

Börja med att applicera masken med händerna jämt över hela ansiktet!

Den är lätt att applicera och väldigt skön och svalkande mot huden!

Låt masken verka i cirka 20-30 minuter!

Skölj av med vatten!

VOILAAAA! Ser ni?? Är det inte otroligt? Jag är väldigt noggrann med mina rekommendationer vad det gäller skönhet! Inte nog med att jag från ett torrt, trist och livlös ansikte fick detta resultat efter bara en användning, så består​ masken ​100%​ ​av​ ​naturliga​ ​ämnen och får du​ ​en​ ​len,​ ​ren​ ​hy​ ​med​ ​en​ ​ny lyster. För mig är det viktigt att underhålla mitt ansikte, jag mår bra av att vara fin. Jag åldras och det är jobbigt ibland, men tar jag hand om mig själv känns det mycket bättre. Hur känner ni?

Just nu får jag faktiskt ge er 30% rabatt på ett köp hos May beauty om ni uppger koden carolinapore. För att komma direkt till erbjudandet så klickar ni HÄR

Love C

6 kommentarer

  1. Fantastisk produkt, köpte igen! Puss

  2. Det ser så härligt ut måste prova 🙂

  3. Längtar sååå tills Ibizaboken landar i min brevlåda!! Ha en trevlig helg<3

  4. Hej Carolina vill inte vara sån men du vet att man ser din foundation linje?

  5. Lika vacker som vanligt:) Men måste tyvärr hålla med ovanstående, inte behöver du foundation när du precis använt ansiktsmask? Låter onödigt! Kram

  6. Gick in på maybeauty och beställde paketet med de 3 maskerna och skrev in din kod…. Den fungerade på hela paketet, inte bara pormasken, så jag fick 30% på allt… Det kändes bra. Tack för påminnelsen – brukar köpa det där paketet men hade glömt bort det helt… Bästa maskerna!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *