Brunette baby

Jag kan aldrig hålla mig när det blir höst vinter måste jag bli mörk! Jag är väldigt mörk i mig själv och väldigt less på att alltid behöva bleka utväxten.

Jag har oxå märkt på sista tiden hur slitet håret blir av att man bleker det hela tiden. Jag har världens tjockaste hår men det blir torrt och livlöst av all blekning så nu kör jag mörkt istället så mitt hår blir långt igen och kommer tillbaka! Vill ju ha hår ner till rumpan;) love C

14 kommentarer

 1. Det klär dig superfint! <3

 2. Goa snygga Carolina , du passar ju i allt men får jag säga nåt så tycker jag att du är å passar faktiskt bättre i blont hår.

 3. Så himla snyggt?? helt rätt

 4. OJ OJ OJ……Det var SKITSNYGGT!!!Du passar som sagt i allt men detta var extremt snyggt.

 5. abcdaeffhgsjaspa

  kommer du någonsin att bli frisk? svar nej… hälsa olsson och lotten gänget ..

 6. Wow det var verkligen supersnyggt!!! Kläderna sitter som en smäck!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 7. Gud va bra du passar i mörkt hår !!! Skitsnyggt !!! Du är fin i blont också men detta är pricken över i !!! Kram

 8. Ja ja jaaa!!! Hårfärgen är gudomlig, passar dig så bra! Men behåll lite kortare längd på håret, det gör dig mycket mer intressant som person. Dessutom är det snyggare, mer glassy och inger mer respekt! Våga vägra långt hår, den tiden är förbi Carolina. Du är mycket mer buisness kvinna (och sexigare) i lite kortare, tycker jag alltså ?.

  PS, vi stod bredvid varandra förra lördagen vid smågodishyllan på Ica Ekerö. Du snackade i telefonen-jag ville säga typ hej men känns ju weird. Vi är ju inte direkt kompisar! Kram!

  1. alltså gud vad är det här för kommentar? Kort hår inger mer respekt? Så du respekterar tjejer med långt hår mindre? hahah orkar inte..

 9. Såååå snyggt bara…..jag har alltid tyckt att du passar bättre i mörkt, har komenterat det tidigare så nu blir jag glad att du färgar så igen…. bra jobbat! Du är super snygg Carolina<3
  Kram Elvira

 10. Hej Carolina!
  Du passar mycket bättre i blont hår.
  Kram/Samira

 11. Jättesnygg i håret ? Och mycket snygg jacka som jag undrar var du köpt? Tack, kram

 12. Maria Alex

  Så jäkla snyggt!!! ?

 13. Alltså galet snygg i mörkt hår ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *