Solsidan premiär

Hej finingar!

Igår var jag och Alexander på Solsidan premiär! Det var verkligen den roligaste filmen vi sett. Vi kan verkligen rekommendera den. Det är så mysigt att komma iväg och göra saker jag och Alexander även om det är väldigt sällan. Vi jobbar mycket och barnen går före allt, men som sagt när man får en kväll att skratta lite ihop själva så fylls kärleken på! Jag kände mig verkligen supersnygg i kostym från Marville Road! Jag älskar att kavajen är av sammet och byxorna ett annat material det ger en cool dynamik! Sminkade mig gjorde bästa Linda Fernström ❤️❤️❤️

Njut av kvällen❤️

Kärlek C

4 kommentarer

  1. Alltså vilken snygg sminkning och din hårfärg så snygg,vad heter färgen? kram på dej 🙂

  2. Men vad hände med din nya supersnygga mörka hårfärg…? Nu är du ju inte alls lika mörk längre….

  3. Vacker är du. Du passar bra i din hårfärg❣️

  4. Hade du frågat damerna bakom om de ville vara med på din blogg? Och Instagram – där de syntes ännu bättre.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *