VACKRA NYHETER

GYNNING DESIGN

Massor med nyheter från Gynning Design i mitt Hippie hus! Finns i webbshoppen gynningdesign.se

Hej finingar! Den här veckan har varit heeeelt galen. I tisdags var det som ni sett Release för min bok ”My secret Ibiza” det var så himla kul.

I onsdags dundrade jag till Flen och Lida Gård där jag hade ett event med Gynning Design och 200 köpsugna kunder! Väldigt roligt att få vara på plats och möta alla!

Sedan var det Vernissage för Gynningx 2 i min mammas studio igår på Limhansvägen 109.

Så himla härlig stämning och en riktig tradition❤️❤️❤️❤️ nu är jag påväg hem till mina tjejer.

När jag jobbar såhär mycket ser jag till att få mysiga stunder med tjejerna på dagarna, de fick ledigt från dagis en dag och vi åkte och fikade tillsammans. Vi har även julpyntat massor, pysslat och bakat scones. Man kan verkligen kombinera karriärs mamma med att vara supermamma! ❤️❤️❤️ nu blir det en hel helg med bara mys och lugn och ro. Min bror kommer och hans fru och barn. Ikväll kollar vi på Idol såklart! Massor med Kärlek Carolina

2 kommentarer

  1. Samma slags drömfångare som tjejen jag hyrde i andra hand av i Malmö 2009 innan jag åkte tillbaka till mitt älskade Hawaii som så mäng blev avundsjuka på, ser jag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *